24 Temmuz 2019 Çarşamba

ESKİ GÖZLÜK KAPLARINIZI ATMAYIN





                              Vallahi kusura bakmayın, karıştıra karıştıra iyice bozdum ben bu aleti. Fotoları ayrı, yazıları ayrı yayınlayabiliyorum çünkü tek sayfaya sığmıyorlar şu anda, artık ne yaptıysam alete 😳😂😂😂. Fekaaatt; yılmadan yayın yapmaya devam edeceğim. Yılarsam bir sene yazamıyorum çünkü 😁. Yorumlarınızı yayınlayabiliyor ancak geri yorum yapamıyorum. Bloglarınıza gelip okuyor ancak yorum yazamıyorum. Bir süre daha idare edin beni. Bugünlerde telaşım çok; yüz milyonuncu kez taşınmaktayım 😂😂😂. Bu telaşe içinde diz üstü bilgisayarı açıp kapamaya, ipadin ayarıyla falan uğraşmaya hevesim yok. Ev yeniden paketlenecek, halbuki daha açmadığım kolilerim var hala kilerde. Birçok eşyamın varlığını bile unutmuşum çünkü kutu kutu pense oynuyorlar alt katta. Valla nedenini sormayın çünkü siz sorarsanız ben cevap vermek zorunda kalırım, o zaman da eşim güneşime şarlamam gerekir 😂😂😂. Zatı şahanelerine bir türlü dolap aldıramadığımdan dolayı eşyalar kolilerde duruyor diyeyim, dahasını sormayın 😂😂😂. 
                              Gelelim gözlük kaplarına, ne yazık ki sadece bu ikisinin fotosunu çekmişim, halbuki çok daha güzellerini de yaptım sonradan. Bunlar ilk denemelerim. Kapların üzerlerindeki logo,desen vs.’ yi dekupaj pastasıyla kaplıyorum önce. Ardından boyayıp peçete dekupaj yapıyorum. Hediye ettiğim herkes çok mutlu oluyor, sizlere de fikir olsun, eminin sizler de harika ürünler çıkarırsınız ortaya. 
                               Kalın sağlıkla. 

ESKİ GÖZLÜK KAPLARINIZI ATMAYIN


















21 Temmuz 2019 Pazar

ZEYTİNYAĞI ZEYTİNYAĞI OLALI BÖYLE ŞIMARTILMADI




                                     Blogumdaki arıza devam ediyor dostlar. Sabah düzelttim sandım ama ilerleyen zamanda tekrar arızaya geçti, ben de düzeldiğine dair attığım yayını kaldırdım. Yayını önce görüp sonra bulamayanlar şaşırmasın. Müjdeciğim, sana yanıt yazmaya çalıştım ama gene olmadı. Neyseki yayın yapabiliyorum.
                                     Hobici olmak zor zanaat kardeşim. Hiçbir şeyi atamıyor insan. Bundan bir şey yaparım, bundan da yaparım, şu da işe yarar vs vs birikip duruyor. Hayır evdekiler yetmiyor bir de sağdan soldan toplamaya başlıyorsun sonunda. Sözün kısası, her elime aldığım zeytinyağı şişesine aşık olan bendeniz atamadığım şişelerden süslü püslü elbiseler yapıyorum hazine değerindeki zeytinyağlarına. Aşağıdaki fotolarda göreceğiniz kızımız da onlardan biri işte. Al gözüm seyreyle....