5 Ocak 2016 Salı

VOLKAN PEKUYSAL BEYDEN JEST GELDİ HANIMLAR,İNDİRİMİ KAPTIK

                 Ben hiçbir şey söylemediğim halde,Volkan bey kendiliğinden bir jest yaptı.               bursa.kumaş instagram hesabından sipariş verdiğiniz takdirde,Dikiş Sevda'sı blogundan geliyorum diyen herkese küçük desenliler 4,5 TL'den ve büyük desenliler de 5,5 TL'den hesaplanacakmış az evel Volkan bey haber verdi.Ay daha ne yapayım.Ayrıca belli olmaz paketin içinde süpriz bile olabilir,daha ne duruyorsunuz.Benim blogumdan geldiğinizi mutlaka belirtin.
             NOT:BU ALIŞVERİŞLERDEN BENİM HERHANGİ BİR ÇIKARIM,KAZANCIM VESAİREM YOKTUR,SAKIN OLA AKLINIZA BİR ŞEY GELMESİN CANLAR.SİZ ÇİÇEKLİLERİ DİKİN HEPİMİZ MUTLU OLALIM.

100 TL ve üzeri kargo ücretini Volkan bey karşılıyor

Türkiye'nin her yerine kargo 8 TL

34 yorum:

Hande Erdede dedi ki...

aaaaa süper bir haber bu. Sadece divitin ve pazenler mi yoksa tüm kumaşlar mı?

Gökçe dedi ki...

Süpersiiin :))
Kraliçem çok yaşa :))
(takip ettiğim bi kaç kumaşçı daha var, bi ara onları da paylaşayım ben seninle ;P )

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

valla pazen ve divitin dedik ama belki yazışırsanız bir şeyler olur,bilemedim şimdi :))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

hhihihihi,valla Bursa esnafı işte,gerçek esnaf,üçün beşin hesabını yapmazlar onlar.Bursa'da alış veriş yapmak bir zevktir.Sağolsun Volkan bey.Diğer kumaşçıların nereden acaba,herkes Volkan bey gibi çıkmayabilir :))

Symcouture dedi ki...

Önceki postlarida okudumm süper bir şey buunlarrr çok sağolun bnde mutlaka görüseceğim inş

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Çok sevindim,hadi hayırlı alışverişler :))

Nuray dedi ki...

Sevdaaaa becerikli kadın,el attığın her şeyi başarıyla sonuçlandırıyorsun,helal sana,Volkan Beye de teşekkürler bu jesti ,için...Biz geçen gün bir arkadaşla Bursaya gitme planı bile yaptık,sabah gideriz,akşam döneriz ya da bir gün kalırız dedik :)))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ya yaşasıınn,bak işte yol parasını besaireyi yatırın kumaşa şimdi.Senin orada 10 liradan ucuz pazen yoktur .Buyrunuz pazenci ayağınıza geldi hanımlar hem de yarı fiyatına.Durun daha süprizlerim bitmedi.Paketlerden çıkacak hediyeleriniz de olacak,onlar da benden,kırmadı Volkan bey sağolsun.

Gökçe dedi ki...

Hepbirlikte "Sevdaa biziii Bursa'ya götür" tezahüratı yapalım bence, iki haftaya kalmaz hepimiz otogarda toplaşıveririz:)))) sonra da ordan ne zaman nasıl döneriz bilemem :)))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Yapmayacağımı sanıyorsan yanılıyorsun Garfiyıldcığım,Mudanya'da ağırlar,Bursa kapalıçarşıyı gezdirir,Volkan beyin dükkanını talan ettirir geri getiririm sizi.Havalar düzelsin düşünürüz bakalım,nihahahahaaaa,benden tırssan iyi olur Garfi

sevdicann dedi ki...

OOh sayende kumaşlar ucuza gelecek ya. Ben de buradan alayım bari çiçekli kumaş:)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Aaa,al valla,sen ne güzel şeyler yaparsın bu kumaşlarla komşum.

Gökçe dedi ki...

Yapamayacağını sanmak mıı?? O nasıl söz kraliçem:) Tabii ki de yaparsın!! Hele bir de Mevlüde sultanın yurt sınırları içinde olduğu döneme denk gelirse, dadından yenmez;)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Bak işte,prenses dediğin böyle olur.Hemen başladın sosyal düzenlemelere,tamam kızım,plan defterine kaydedelim,Mevluude gelince Volkan beygillere gidilecek...

Gökçe dedi ki...

Not aldım efenim, vakti gelince hatırlatılacak;))

Hande Erdede dedi ki...

Süper ya yorumları okudukça hevesleniyorum :)

Nuray dedi ki...

Ya ben şimdi kargo parası vermememk için bir de 100 liraya tamamlarım :) Offf kumaşa dokunmadan almak zor olacak benim için,Bursaya gideydik iyiydi Sevdaaa ..(kesin fırça yiyeceğim şimdi )

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Bana bak kadın,bildiğin pazen işte nesini ellicen hııı!!!Yol parası,yeme içme,kalma parası hepsi 100 lira etmiyordu de mi Bursa'ya gidince !!!Halk edebiyatımızda bu durumu çok güzel tarif eden teşbihler vardır sen biliyon onları,teşbihte hata olmaz!!!Bak bozdurdun bana salon kadını havamı hee.Efenim,şimdilik internet üzerinden bu güzelim kumaşları,bu harika fiyettan alınız,hediyesi de yanında gelecek.Sonrasında Meluudeanım teşrif ettiklerinde ben size kaplıcalı maplıcalı,gelin hamamlı,Mudanya havalı,Beyce Sultan rehberliğinde bir gezi düzenleyeceğim.Lütfen tepemdeki tası fezaya fırlatmayınız efendim.Hörmet eder beyefendiye selamlarımı,yavrucaklara da sevgilerimi yollarım.Kabul buyrunuz efendim.Hihihihiiii

Nuray dedi ki...

Tamam aplaa,affet beni aplaaaa ,tırstım valla...Biliyordum böyle olacağını :))))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Yani evledım,kızacağımı bile bile neden yapmıyorsunuz ödevlerinizi,külahları değişeceğiz ama ??Ay,bu senin repliğindi ayol,hihihihiiii

Ayselce örgüler dedi ki...

Ohh indirimde varr gülersiniz belki ama şıkıdım şıkıdım diye oynayasım geldi ev hanımı olmak zor herşeyin ekonomik olanı tercihim :)uğraşların için mersilerden bir demet doktorcuğum.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Aa,ne güleceğim ayol,tabiki ekonomik olacağız.Hobiler pahalı,ayrıca hesaplısı varken niye fazla para verelim??Ben o yüzden ucuz alışveriş tüyoları yazıp duruyorum.Oh çok sevindim,hayırlı alışverişlerin olsun Aysel hanımcığım.

Yelek dedi ki...

Yahu anacım ne pazenler var Volkan beyde. Nasıl güzel. Seçene kadar şaşı oldum yeminle. Bugün sipariş verdim. Yarın kargoya verecekler. Erken seçebileydim hemen bugün vereceklerdi. Ama olsun. Bakalım gelsin pazenciklerim. Kafamda bir sürü projeler var ayyy tutmayın beni. Kız Sevda ne iyi yaptın bizi böyle yönlendirmekle. Ay Allah senden razı olsun. Pazartesi misafirlerim var. Bu hafta biraz temizlik hazırlık falan yaparım. Malum 10 kişi gelecek. Bir atlatayım ondan sonra haydi bismillah diyecem. Çok öptüm cicim.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Oyy,atom karıncam benim,hayırlı olsun kumaşların.Kız ben de duramadım ya,12,5 metre de ben aldım,Allah ıslah etsin beni,hihihiiii.Sen şimdi neler yaparsın kim bilir.Kız itiraf et,maksi etek de var değil mi??Daha siizin için sürprizlerim bitmedi,başkaca güzellikler de ayarlayacağım inşallah,çok öptüm

Yelek dedi ki...

Trşekkür ederim cicim, seninkilerde hayırlı olsun. Kız hahahahah 10 m. de ben sipariş vermişim. Bence bende islah olmalıyım. Valla manyak fikirler dönüyor kafamda ay nerden bildin makside olduğunu. Bu arada çatlıycam yeminle ne sürprizler olcak. Ay gece uykularım kaçıcak. Bide paketten hediye çıkabilir diye okudum. Allahım yarınlar olmayacak. Ayol ben daha çok öptüm.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Kız yazdım ya sana,siyah zeminlilersen süper maksi olur diye,soktum aklına,nıhahahahah,ben de dikeceğim maksi bir tane,tutmasın kimse bizi,bulduk ucuz pazeni daldık tükkana,bakalım paketinden ne çıkacak

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Yani simdi benim tek sucum yurtdisinda yasamak mi? Ben pazensiz, divitinsiz mi kalayim? ben bu etkinlige katilamayayim mi?, ben, ben, ben :((((
(kafa saga egilmis, dudaklar aglamak icin bukulmus, gozler tomurcuklanmis hayal edin siz)
Volkan abiiiiiii, satma onlara bisey yaaa, sen nasil bi abisinnn, hicmi acimazsin bu kardescigine, buralarda onu boyle oksuz-yetim birakirsin:((( ( burada da salya sumuk aglayan bir ben hayal edin)
Oh be rahatladim. Hadi siz uzulun simdi:)))

Yelek dedi ki...

Heee hakket kız ne biliyim ben ne yaptığımı biliyommu. Bilinç altıma girmişsin haberim yok. Dik kız dik makside dik mini de dik valla. Bu tükkandan hep böyle indirimli alabilecekmiyiz yoksam bir kerelikmiydi bu rüya? Paketim gelsin hemen yayınlıycam bebem.

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Delisin sen Sevda guldurdun beni aksam aksam:))
Bensiz plan yaparsaniz, kaparim Fehriye Erdali, gelir vurdurturum hepinizi ona gore:)))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Sen almana bak aplaa,indirim uzun süre olacak,biz iyi anlaştık Volkan beyle,daha da sürprizler ayarlamaya çalışacağız.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Kız sen almak istiyorsan al gene,rica ederiz yurtdışı kargo yapar belki bir seferliğine.Ya da kendimize yollatır,biz yollarız sonra sana.Aaa,ben senin için yapıyorum hep bunları.Yünler de öyleydi,yurtdışı kargo yapıyorlar onlar da.Sen seç beğen al,ayarlarız gelişini kumaşların.Aaaa,buna mı üzüldün ayol???

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

İşte yapmıyoz biz de plan mlan sensiz.Kız o teröristi getirsen biz onu da adam ederiz he,eline tutuştururuz iğne iplik,veririz bol teyeli veririz bol teyeli,aklını alırız alimallah,ayyyhahahahahaaa

deeptone dedi ki...

ne güzel bişi bak bu. faydalı blogçu oldun sen :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Hep öyle olmaya çalışıyorum derinciğim,senin gibi işte,insanlar mutlu oldukça mutlu olanlardanız biz,öyle değil mi :)))