20 Kasım 2017 Pazartesi

SERTİFİKAMI ALDIM DA GELDİM , SÖZÜMÜ TUTTUM DA GELDİM 😁😁😁

                          Efendim,bugün itıbariyle Almanca B1  sertifikamı almış bulunmaktayım. Hatırlayanlar vardır , üç ayda konuşacağımı , altı ayda da günlük yaşamda Almanca konuşacağımı iddia etmiştim. Kursumuz toplam yedi ay sürdüğü için sertifikamı yedi ayda almış oldum ama altıncı ayda konuşmalarımı Almanca yapıyordum günlük hayatta , yeminlen bak , inanın bana 😂😂😂 Esas büyük sözüm bir yılda Almanlar’la aşık atmak üzerineydi , şimdi kara kara bu sözü nasıl tutacağımı düşünüyorum. Söz çıktı ağızdan bir kere , yapacağım artık , kurtuluş yok 🤗🤗
                          Dikiş odam buz gibi , niyeyse o odaya kalorifer koymamışlar , bir ısıtıcı alacağım ama okuldan vakit ayıramadım alış verişe. Bir yandan okul , bir yandan ev derken dikiş biraz ağır aksak ilerledi. Gerçi bitirmek üzereyim elimdekini. Sizlerden ne haber , henüz bana foto yollayan olmadı. Bu arada Merih’in Atmosferinde blogunun sahibi pamuk kadın Merihimiz bir çanta etkinliği düzenlemiş , hepiniz bir göz atın derim. Hep birlikte neler üretebileceğimize bir bakalım.
                          Bu yayına foto koyamayacağım çünkü ipedden yazıyorum ve ne yazık ki artık mini ipedde Blogger uygulaması çalışmıyor. Yayınımı internet üzerinden yapabiliyorum ve buradan foto yüklemek uzun iş, bugünlük idare edin. Pazenlerinizi bekliyorum.
                          Tchüüss, bis bald...