1 Aralık 2017 Cuma

ESKİ MESAİ ARKADAŞIM SABAHIN HAYRIYLA GELDİ, BAŞ KÖŞEYE YERLEŞTİ / BAKALIM MESLEKTAŞIM PAZENLERE NELER FISILDAMIŞ

                        Biliyorsunuz benim sabahlarım 03-04 gibi başlıyor. Malum Çapi bu saatlerde göreve gidiyor ya  :))) , , mecburen kalkıyorum ben de. Hoş artık o kalkmasa da ben otomatik olarak uyanıyorum. Bu kadar erken kalkınca da yayınlarımı bu saatte yazıyorum. Bu aralar pazen etkinliği nedeniyle önce maillerimi kontrol ediyorum. Bu sabah öyle bir mail aldım ki, dünyalar benim oldu. İnternette tesadüfen bloguma rastlayan eski bir mesai arkadaşım hem etkinlik için harika parçalar hazırlamış, hem de şu maili atmış bana, aynen yayınlıyorum, sadece ismini saklıyorum, belki kendi istemez diye;



Eskimiş ev ayakkabılarım (babetlerimin) dönüşümü ve ayakkabı çantası . Umarım sitenizde sergilemeye değer bir çalışma olmuştur.

Evet, şimdi gelelim bana, ben kimim? Aynen sizin kendinizi tanıttığınız gibi ben de. 22 yıllık eş, 20 yıllık anne ve 28 yıllık çalışan, her türlü sanatsal uğraşlara ayran gönüllülük eden biriyim. Ve sıkı durun eski mesai arkadaşınız.
1998 ve 1999 yıllarında beraber çalıştık. Maharetli ellerinizden börekleri ve pastaları yediğimiz, çiçekli pazen elbiselerinize, asker postallarınıza ve kırmızı rujunuza övgüleri bol bol aldığınız yıllardan. Bebeklerinizin ilk kalp sesini beraber dinledik. Bursa 1 Nolu Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezinden hemşire  X...Blogunuzu tesadüfen buldum ve fotoğraflarınızı görünce çok mutlu oldum. Dile kolay aradan geçen zaman 20 koca yıl. 

Kendinize çok iyi bakın. Sevgilerimle...



                    
                       Yaşadığım mutluluğu tarif edemem size. Her bir çalışma arkadaşım benim için çok kıymetlidir ama Bursa 1 Nolu AÇSAP 'ın yeri her zaman ayrıdır. Tam bir aile ortamında harika işler başardık biz orada. Arkadaşım da yazmış, bebeklerimin ilk kalp seslerini orada duydum ben...Hissiyatımı kelimelere dökmeye çalışmak haksızlık olacak. O yüzden arkadaşımın çalışmalarına geçeyim.
                       Sevgili arkadaşım nefis parçalar çıkarmış ortaya,





















                                       Canım arkadaşım, güle güle kullan, çok beğendim iki parçayı da. Her iki parça da son derece profesyonel görünüyor, ellerin dert görmesin. İyi ki geldin, katıldığın için çok teşekkür ederim. Çalışmalarını görebileceğimiz bir yayın adresin varsa mutlaka yaz yorum kısmına. Ve her zaman gel bloguma, irtibatı kesmeyelim, benim blog dışında kullandığım başka bir sosyal ağ yok çünkü.
                                       Evet dostlar, bugün aslında kendi tuniğimi yayınlayacaktım, nihayet giyip çektim, hasta olduğum için çekim yapamamıştım. Gerçi hava çok yağışlı o yüzden gene evde çekebildim, artık yarına kaldı.

NOT:Etkiliğimi sizden fotoğraflar geldiği sürece bitirmeyeceğimi yazmıştım, aynen dikmeye devam, geldikçe yayın yapacağım, yetişmedi falan diye telaş yapmaya gerek yok :)

                     




23 yorum:

Handan dedi ki...

Ne güzel oluyor blogda böyle eski dostlara rastlamak :)

Babetlere de çantaya da bayıldım :)

Pembe Dünyam dedi ki...

ne güzel olmuş :)

bücürükveben dedi ki...

Çanta da, babetler de pek şirin olmuş:)))ben malum düğme dikemem o yüzden bu tür etkinlikleri sadece izlemek ve alkışlamakla yetiniyorum. Sevgilerimi bıraktım:)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Gerçekten Handan, harika bir sürpriz oldu. Babetler ve çanta da gerçekten güzel olmuş.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Değil mi Ümran hanımcığım, emekler karşılığını bulmuş..

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Sağol Müjdem, merakın olsa yaparsın da, senin de kaleminde merakın becerin 😍

Merih'in Atmosferinde dedi ki...

Güzel sabahlardan biri olmuş sana ne güzel bir supriz.
Benim bile içim açıldı..."
"O yavruların kalp atışlarını ilk duyduğumuz günlerin anısına,hiç beklenmedik anda buluşmak."
Pazenleri de öyle sevgi- ve- güzellik yansıtıyor.
Ellerine sağlık meslektaşının,çok titiz ve temiz bir çalıma gerçekten.
Güle-güle kullansın.

Sevgiler.

Kalem Kuklası dedi ki...

Ne güzel olmuş ya. Ellerine sağlık mesai arkadaşının :)
Öpüyorum seni ablam :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Sorma pamuğum, nasıl güzel ve özenle çalışmış ve nasıl güzel bir sürpriz hazırlamış bana ❤️❤️❤️

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Evet ya kuklamu, harikaydı. Bu arada sana gelip gidiyorum, gelmiyorum sanma. Yorum bırakamadım sadece , konu hakkında fikrim olmadığından o da 🤗

Annesinin Prensesi dedi ki...

Gerçekten cok güzel olmus özellikle babet evrim değistirmis adeta :) güle güle kullansın. Böyle arkadaşlarda hic eksik olmasin insallah 😍

Annesinin Prensesi dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
*mehtap dedi ki...

Çok şık şeyler yapmış ,iyi günlerde kullanılsın.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Amin, inşallah

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Bunu yanlışlıkla yayınladım da sildim hemen Esilam, drsevdasahin@gmail.com adresine yaz , raporu da at, bir bakayım. Sonra konuşalım olur mu😘

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Çok sağolun, amin 😍

Büşra Bayram dedi ki...

harikaaa olmuşşşş , güle güle kullan sevgili Sevda :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Büşra’cığım bunlar benim değil ki, arkadaşım kendine yapmış, ilahi sen çok yaşa 😀. Yine de çok sağol 🤗😍

Ayselce örgüler dedi ki...

Ne güzel keşke benide okul arkadaşlarımdan bulan olsa.
Babete hayran kaldım tabikide çantayada birgün böyle aksesuar çalışma bende yapsam ama nerde Sevdaaa çok yoğunum 24 saat yetmiyor inan nereye yetişeceğimi şaşırmış durumdayım bu koşturmalarımı bir gün blogumda anlatacağım ayy unutuyordum arkadaşın kumaşı babete yapıştırarak uygulamıştır değilmi?

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Valla konuşmadık sadece mailleştik, benim başka sosyal medya hesabım yok ya, anca mail yoluyla ya da buradan yazışıyoruz insanlarla. Ama sanırım yapıştırmıştır. Daha o da bu yayını görmedi sanırım. Sorarım kendisine. Şu koşuşturmaları da bir anlat bakayım, yorma kendini çok 😘

oytunla hayat dedi ki...

Nasıl güzel bir süpriz olmuş bu doktorcum... Birbirinizin yüreğine dokunmuşsunuz ki bak ne güzel ses vermiş ♥
Şahane ♥

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Evet ya, harika bir sürpriz oldu 😍😍

Adsız dedi ki...

Merhabalar. Cicilerimin beğenildiğini ve yayınlandığını görünce çok mutlu oldum. Övgü ve takdirleriniz için teşekkür ederim. Fahriye