30 Temmuz 2016 Cumartesi

GÖKHAN TEKİN OKUTUYOR!!!!!!!

                         Bugün bir duyurum var.Kişisel blog yazarı arkadaşımız Gökhan Tekin'i bir çoğunuz tanıyorsunuz.Gökhan kendi kendini yetiştirmiş bilgisayar işleri yapan bir genç arkadaşımız.Bol bol okuyor,yazıyor,isteyen blogculara siteleri hakkında ve bilgisayar programları hakkında yardımcı oluyor.Kendisi okurken de,mahallesindeki yediden yetmişe herkese okuma sevgisi aşılıyor.Bir kişi,iki kişi derken neredeyse tüm mahalle kitap kurdu olmuş çıkmış.Gökhan diyor ki; " abla,bu sayede eline kitap almamış amcalar bile kitap okur oldular ".Hal böyle olunca elindeki kitaplar yetersiz kalmış.Bir süredir kitap karşılığı isteyenlerin sitelerini editliyor.Benden de bu konuda bir duyuru yapmamı rica etti.Hatta yazacağım yazıyı bile hazır olarak yolladı.Ancak leptop ve masa üstü bilgisayerım şu anda kullanılmaz durumda ve html olarak yolladığı yazı elimdeki mini aypedde şifre olarak açılıyor,haliyle o yazının linkini paylaşamıyorum.Ancak fotosunu çektim,şöyle bir yazı


Okuduğunuz üzere,açıkça belirtmiş,hazır şablonları size uyguluyorum diye.Yani kandırmaca falan yok.Bunu belirtiyorum çünkü kendi blogunda daha önceden bazı işgüzarlar tarfından insanları kandırıyor falan diye eleştirilmişti.Bazılarınız da,ya kitapları kendine istiyorsa,ya bizden alıp satacaksa gibi düşüncelere de kapılabilir. Ben de diyorum ki,çocuk bana bedava kitap yollayın demiyor ki,bir iş yapıyor ve karşılığında kitap istiyor.Yani karşılıksız bir bağış istemiyor.Neticede bir iş yaptırıyorsunuz ve ödemesini okunmuş ya da okunmamış kitaplarla yapıyorsunuz.Mutlaka elinizde fazla kitaplarınız vardır.Blogunu yenilemeyi düşünenler bu fırsatı kaçırmasın,hem kendileri mutlu olsunlar hem de birilerinin kitap okumasına vesile olsunlar.

10 yorum:

Gökhan TEKİN dedi ki...

Desteğin için çok teşekkür ederim sevda abla.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Yolun açık olsun kardeşim,umarım çok kişiye ulaşır ve kütüphaneyi büyütürsün,insanlara okumayı sevdirmek bu ülke için yapılabilecek en büyük hizmettir bence.

Sapsikanne dedi ki...

her çeşit kitap kabul edilmiyor ama malsef.. yada en son baktığımda öyleydi en azından.. istenilen kategorilerde kitabım da hiç yok; ilgi alanıma girmiyor .. :) bi güncelleme var mı diye bakarım yine

Makbule Abalı dedi ki...

Herhangi bir şekilde okumaya katkıda bulunmak ne güzel. Bloğumda küçük değişiklikler yapmayı düşünüyorum. Ancak yardım almadan da kitap yardımı yapmayı düşünürüm.
Esenlikler dilerim.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Hemen sorayım Gökhan'a ne tür kitap kabul ediyor diye,bir kısıtlama getimemiş olması kazım

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Karşılıksız kitap almıyor Gökhan ama düşünceniz çok güzel.İletilime geçip blogunuzu yenileyebilirsiniz.

Gökhan TEKİN dedi ki...

Merhaba, sadece çocuk kitapları kabul etmiyorum çünkü çocuk kitapları oldukça fazla var bende o yüzden yetişkin insanların okuyabilecek kitaplardan olursa daha iyi olur.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Gökhan gerçekten güzel bir imza attı bunu farklı yorumlayanlar da oldu ama hiççç önemli değil biz biliyoruz onun kalbinin temizliğini.Yolu daima aydınlık ve açık olsun inş.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

İt ürür,kervan yürür abla

Gökhan TEKİN dedi ki...

Teşekkür ederim Hatice abla.