5 Nisan 2016 Salı

AY KUSURA BAKMAYIN NE OLUR !!

                 Efenim,benim yakını görememe hadisem hepinizce malum.Bilgisayardayken problem olmuyor da,mini aypede geçince sorun çıkıyor ortaya.Şöyle bir geriye gittim ki,bazılarınızın yorumlarını yayınlamışım ama cevap yazmamışım.Bir ara internetimiz arızalandı,ondan mıdır yoksa sayfamda mı bir problem vardı tam anlamadım,bazılarınızın yorumlarına tek tek cevap yazdırmadı sayfa ben de topluca cevap yazdım.Artık o arada araya mı kaynadı yoksa görmedim mi emin değilim.En çok Fundacığımın ve dikişdünyasının yorumlarını öksüz bırakmışım.Kusuruma bakmayın olur mu?Yazdım tek tek cevaplarınızı :))

15 yorum:

bücürükveben dedi ki...

Canım ne kadar düşüncelisin:) ben henüz cevaplara bakamamıştım malum olanlar yüzünden üzgünüm bir de bir aydır hikayeyi daha doğrusu dizi öykümü çok ihmal ettiğimden onun yeni bölümünü birazdan yayınlayacağım. Doktor olarak sana bir şey danışmak istiyordum bu arada.
Şimdi birazdan yayınlayacağım bölümde konu gereği Gökhan'ların yardımcı kadını Nuriş, banyoyu temizlerken çamaşır suyunu fazla kaçırıp fenalaşıyor, Aylin de (Ayşe bildikleri AYlin yani) "her ihtimale karşı hastaneye götürelim" diyor ve "temizlik hastası kadınlardan öyle sık gelirdi ki hastaneye bir tanesini az kalsın kaybediyorduk" diyor.
Yani ben böyle konuşturdum Aylin'i ama acaba tuhaf olur mu? Doktor gözüyle sana bir sormak isterdim. Tuhafsa ya da başka şekilde olması gerekiyorsa yardımcı olursan çok sevinirim. Yok tuhaf değil gayet normal geliyorsa kulağa öyle yayınlayayım. Ne dersin?

Şimdiden teşekkürler. :)
(Not: yorumum konuyla ilgisiz dilersen yayınlamayabilirsin, yayınlarsan da benim için sakıncası yok. :)
sevgiler...:)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Çamaşır suyundan tek başına pek bir şey lmaz.Astım hastasıysa tıkanır.Ama çamaşır suyunu kireç çözücü ya da cif gibi bir şeyle karıştırırsa o zaman kim olsa zehirlenir.Akciğerler hasar görür bazen yanıp birbirine yapışır.Ciddi acillik durum yani.

bücürükveben dedi ki...

Hah tamam; o zaman ona göre değiştireyim hastaneye götür demesin. Madem gerek yokmuş.
Çok teşekkür ediyorum Sevda'cığım. Sağol. :)

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Ay ben severim senin duyarli hallerini kizzzz:))
Hasta hasta nelerde dusunurmus benim bacimm.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ay ne bileyim,en sevmediğim şey yorumları cevapsız bırakılması.Kendimin de yaptığını görünce başımdan kaynar sular döküldü.Zaten göz kapaklarım da şiş,bir görsen Çinliler'e benzedim,hihihi

Fatma Basaran dedi ki...

Ne kusuru kusurmu olur.bu sıralarda bende cevap veremiyorum. Sınavlar kurslar derken fırsat bulamadım. Asıl siz kusura bakmayın. Sevgiler:)

Yelek dedi ki...

Rica ederim hayatım. Biliyorumki cevap verirsin. Elimizde olmadan gelişen aksilikler bazen elimizi kolumuzu bağlayabiliyor. İncelik gösteripte sırf bu konu için yayın yapmışsın. Cansın sen.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Aslında cevap yazmıştım önceden ama şimdi gördüm ki yayına girmemeiş.Çok teşekkür ederim.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Sağol atom karıncam,içim rahat etmedi işte,yazdım rahatladım.Hani bilmeden gönül falan kırarım hafazanallah.Ay sevmesem gönül falan dinlemem ama sevdiğime de hiç kıyamam yani :))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Çok incesin canımm yaa oluyor arada böyle illa ki açığı kapatırız bir şekilde,sizin özellikle ihmal etmeyeceğini bilir blogcanlar:) sevgiler.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Çok sağolun Hatice hanımcığım

Ayselce örgüler dedi ki...

Yaa Sevda bu kadar hassas olma her şeyi kusur edersek iletişimimiz kopar ...inan bazen yorum yazdığım yerlere geri dönemiyorum zamanla yarışıyoruz resmen ....belki bende yorumuna cvp. yazmadığım vardır insanlık hali kafamız kaç yere dağılıyor .

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Elimde değil ki narinim,bunu yayınlamasam kaç gece uyuyamazdım ben.İnsan gönlüne kırgınlık düşürmekten çok korkarım.

deeptone dedi ki...

olmaaaaz makas kesmiyooooooo :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

De get,delii