29 Şubat 2016 Pazartesi

ÇİÇEKLER VE KADINLAR-PAZEN/DİVİTİN ETKİNLİĞİ KAZAN DİPLERİ

                         En baştan söylemiştim yayına yetişemeyenleri geldikçe yayınlayacağım diye,sevgili Server Ardıç dün gece yetiştirmiş elbisesini http://seripek.blogspot.com.tr/2016/02/pazen-etkinligi-elbisem.html,bana da yayınlamak kaldı



ben çok beğendim,eminim üzerinde çok şık durmuştur,alta giyilecek boğazlı bir badi,bele takılacak incecik kemer ve çizmelerle çok şık bir kıyafet olacaktır.Aaa vallahi özendim,ben de mi aynısından diksem acaba :))

13 yorum:

Yelek dedi ki...

Ayyy ne güldüm kazan diplerine. Allah iyiliğini versin. Servercik ne güzel dikmiş bu bluzu. Kumaşı çok güzel bıcır bıcır.

Ayselce örgüler dedi ki...

Kumaşın deseni ne kadar güzelmişş çok beğendim modelde güzell helal olsun Server diken ellerine sağlık süpersin.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Kızlaarr,aynı desen bende de var,yetişmedi bu seferkine ama madem çok beğendiniz,kıskancımdan çatlarım dikmesem,bu durumda Server pamuk prenses ben de kötü cadı oluyorum ve diyorum ki,'ayna ayna söyle bana,var mı benim pazenlerimden güzeliii,nihahahaha'.....

Mert dedi ki...

ne hoş... :)

♕Süslü Püslü ♕ dedi ki...

Renk hoşmuş dantelde ayrı bir hava katmış :)

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Her kotu cadi senin gibi olsa, ne sevilirlerdi:)))
Kazan dibi siyirmis kazanin dibini aferin diyorum! ...

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Server hanııım,nerelerdesiniizz,iltifatler sizeee ??

Bi Poşet Kitap dedi ki...

yaa yakasına bayıldımm çok güzel dikmiş maşallah :) becerikli bu bloggerlar ya hu! :)

gooogoook dedi ki...

Bu da çok hoş bir çalışma olmuş, pazen olayına girmeyi ben de çok istiyorum, aslında sıcaklığı ve dokusuyla tam da benim gibi çok üşüyen birinin beklentilerine uyacak bir kumaş cinsi sadece yaşadığım şehirde gerçekten gönlüme göre birşey yok hakikaten. Dilerim bulup ben de farklı birşeyler dikebilirim.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Etkinliğimizi duyurduktan sonra Bursa'da bir kumaşcı bize indirimli pazenler sağladı.Telefonla da sipariş verilebiliniyor,isterseniz o yayınıma da bir göz atın,dikiş başlığı altında birazcık gerilere giderseniz bulabilirsiniz.Ayrıca Bursa Kumaş Pazarı instagram hesabında da var bir şeyler ama en çok çeşidi bursa.kumaş hesabında bulduk ve aldık hepimiz.İnşallah bulursunuz siz de :))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

:))

deeptone dedi ki...

pazenler ve bazenler :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

:))