1 Şubat 2016 Pazartesi

ÇİÇEKLER VE KADINLAR-PAZEN DİVİTİN ETKİNLİĞİ İKİNCİ PERDE

                İkinci bölümün açılışını da yine bir etekle yapayım dedim.Üç metre pazeni önce üç eşit parçaya bölüp yeniden birleştirdim.Niye böyle salakça bir şey yaptın derseniz,efendim,pazenin desen yönü yüzünden derim.Amacım maxi etek yaparak atom karıncaya gaz vermek ama kumaşın desen yönüne göre bunu yapamadığım için bu upuzuun cümleleri kurmak zorunda kaldım.Neyse,kumaşı yeniden üç metre haline soktuktan sonra,gelişi güzel bir ölçüde çiftli pileler yaptım ve bel ölçüme uydurdum,bir iki düzeltmeden sonra bel ölçüme göre ayarladığım eteğin belini makineye çektim.Yandan artan parçayı kemer yaptım,fermuarı iki pile arasına sakladım.Şıklık olsun diye kemere birit taktım.Evde bulduğum beyaz ayaklı düğmeleri keçeli kalemle boyayıp kırmızı düğme yaptım.Ütüledim giydim,alışverişe gittim aşkım güneşimle.Aman o meraklı bakışlar içimi eritti sormayın gitsin ,hihihhi ay buyrun işte seyreyleyin,


                                                                           



                                                                       


                                                                        


Kalın sağlıcakla.....







24 yorum:

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Yanlara ikide cep atsaydin? Etek pantalon cepsiz olmaz:)) Bunu gormemistim Sevda'm cok guzel olmus. Eee tabii hatunda pazen bol, diker diker giyer. Bizde cigerci kedisi gibi cam arkasindan bakar anca agzimizin suyunu sileriz:))

Nuray dedi ki...

Yaa aa ben öbür yayına yorum yapayım dedim o da ne baktım Sevda Hanım yeni yayın yapmış,ben de pazenime bir gül kondurdum,ütüye gidiyordum bugün giyineyim de fotoğraf çektireyeyim diye bir bakayım dikiş alemine dedimdi,oooo Sevda ikinci dönemi başlatmış bilem :))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Kız bu sadece etek,pantolonu yok,hihihihi

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ay ne yapayım,baş nereye giderse kuyruk oraya gider dedim,hihihihi

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Etek ve pantalonlarda yazacaktim, yanlis yazmisim:)

Ayselce örgüler dedi ki...

Maksi etek de bu kumaşla güzel olmuş giyende taşımasını biliyor bizede kutlamak kalıyor :) gerçekten şık fazlasıyla beğeni toplayacak bir parça ,güzel günlerde giy şekerciğim çapiyi yeee ham yapp resimlerde gördükçe çıldırıyorum maşallah .

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

kız niyeyse eteğe elbiseye hiç cep koymam,pantolonlara mutlaka koyarım.Aslında annemden kalan alışkanlık galiba.Çünkü eteklerde potluk yapıyor diye cep koymazdı annem,bana da koydurmazdı...

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

sağol teyzesi,biz de Firuze'yi öperiz.Anacığım,aşkım güneşim senin fotoları gördü,sen de yüzüne yıldız koy bundan sonra diye tutturdu,hihihihi,al birini vur ötekine.Ay bir şey de diyemiyorum ki,haklı adamcağız,baksana yolda yürüyene saldırıyorlar...

Gökçe dedi ki...

Çok güzeeel!! Kumaş da güzel, düğmeler de güzel, Çapi de güzel, e sen zaten güzel..
Birşeyi merak ettim: kumaş düğmeleri bildiğimiz keçeli kalemle mi boyadın ? Yıkanınca akmayacak mı ? Merak ettim çünkü benzer bişeyi ben de düşünmüştüm, fermuarı cd kalemiyle boyasam noolur diye. Sonra cesaret edemedim :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

sağol prenses,bildiğin keçeli kalem evet.Yıkanınca çıkacağını sanmıyorum ama çıkarsa da dert değil,bir daha boyarız olur bitr.Benim fermuar boyamışlığım var cd kalemiyle.Yıkayınca çıkarsa onu da bir daha boyarım olur biter heheheheheh

Gökçe dedi ki...

ahahhahhh :))) pratiksin süpersin :)) çok iyiydi bu :))))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

hehehehehe

Yelek dedi ki...

Ayyy anacım gaza gelmezmiyim. Hemde maksi etek görünce aklım gider. Ama daha öncede yazmıştım. Anacığım geldi teee Akçaydan, şimdi onu gezdirip tozduruyorum. Annem dönünce bende kalan iki pazenime dönücem. Eteğin süper olmuş. Bayıldım. Bir elbise ve bir etek planım var bakalım değişmezse.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

süper olmuş ellerinize sağlık sağlıkla giyin. kucakta ki güzelliğe de öpücükler:)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

atomum,gezin tozun,en önemli etkinliği yapıyorsun şimdi sen,dikişi boş ver,teyzemin ellerinden yanaklarından öperim.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

hoş geldiniz Hatice hanım,teşekkür ederiz,hemen geliyorum iade i ziyarete :))

Yelek dedi ki...

Benim canım sağolasın. Anacımda seni çok öpüyormuş. Eteğini ve önceki bütün diktiğin cicileri gösterdim, bayıldı. Bir zamanlar anacımda çok dikmiş. Ama bizim zamanımızda böyle güzel çiçekli desenler yoktu dedi. Pazen ve divitini tek geçtiğini söyledi. Divitin pazen kraliçem benim. Çok öptüm cicim.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

:))

deeptone dedi ki...

pazenci oldun sen bazen :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

sıklıkla bazenleri,hihihihi

Unknown dedi ki...

AMAN ALLAHIMMMMM nasıl ozlemısım sızıı dıktıklerınızı harıkasınız mutlu kız benn !

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

hoş geldin küçüğüm,her şey yolunda mı?

Merih'in Atmosferinde dedi ki...

Sevda hanım şu an kahkahalarla gülüyorum..!Eşimde alışkın olmasına rağmen bana iyice sıyırdıgımı ,en azından ona sarmıyorum bu aralar diye düşünüyor.İçnden. Ama benden kurtulamaz bu güzellikleri benim gibi düşünen çılgın kız modelleri gördüm.kim tutar beni.Prova yaparken eşimin kolunu kullandığım için,biraz dertli bu konuda.Neyse uzattım sevgiler.Ara ara gelip giderim ben size artık.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Aa,hep gelin,ara sıra olmaz :))