18 Şubat 2016 Perşembe

ANILAR-TEŞEKKÜR MEKTUBU

                          MEKTUP OKUNMUYORMUŞ,BÜYÜTEREK YAYINLIYORUM.


17 yorum:

bücürükveben dedi ki...

Sevda'cığım sana zahmet oldu ama çok teşekkür ediyorum, zor da olsa en azından okunuyor:) kabahat benim gözlerde canım, gözlük de var ama ancak bu kadar oluyor:) çok hoş bir anı olmuş, böyle nazik insanlara hasret kalmışız aslında. Yaptığı çok güzel bir şey. Anılarının devamını merakla bekliyorum. :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Bunun zahmeti mi olur Müjdeciğim,ah böyle din adamlarımız olsa bir sürü keşke!!

deeptone dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Ayselce örgüler dedi ki...

Sen süper bir kadınsın doktorcuğum diğer yayınını okuyamadım kusuruma bakma en kısa zamanda telafi edeceğim.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Yok kız estafurullah,sadece iyi bir insan olmaya çalışan normal bir insanım:)) Yazılarımı okuyacaksın diye bir zorunluluk mu var narinim,ben senin yüreğinin narinliğini biliyorum,hiç dert değil.Yazılar burada,istediğin zaman okursun....

Unknown dedi ki...

gördün mü bak doktorcum,normal olan şey dediğin davranış o kadarrr yokk ki,görünce insanlar sevincinden ne yapacağını şaşırıyor.
teşekkür ediyorum iyi ki senin gibi insanlar var.
öpüyorum çok sevgiler

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ya,şaşırıp kalıyorum ben,evet mendebur meslektaşlarımız var ama çoğunluğu iyidir yaa.Sen de hemşire değil miydin ,sen nasıldın? Belki de benim çalışma arkadaşlarım da bana uydukları için benim gibiydiler bilmiyorum ama ben de nemrutlardan nasibimi alıyorum ne yazık ki :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Handan dedi ki...

En dikkat ettiğim şeydir, birisi beni mutlu ettiyse, bunu ona söyleyip teşekkür etmeye çok özen gösteririm. Güzel düşünceleri paylaşmak en önemli şeylerden. Ama bizde pek saklanır nedense.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Çok önemli halbuki,güzel düşünce motive edeiyor insanı.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Te allam yaa,mini aypedin azizliğine uğradım yine,kızım okumasa farkında değilim,sevgili deep bana bir şey sordu,ben de cevap verdim ,yanlışlıkla yayınlamışım,önce onu sildim,sonra da niye sildiğimi yazdım.Fakat sildim diye yazarken kahrolasıca aypedde,bitişik nizam duran k ve l karışmış,pornografik bir söylem olmuş,ay amaan,idare edin işte,hihihihi

deeptone dedi ki...

ay baksanaa, haftasonu yazdığım "love911" filmini bi izle bak boş bi zamanında. bir kadın doktor bi hata yapıyor off ya ne zor konu yaaa ne zor meslek :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

tamam,bu akşam izleyeyim,bak hakikaten çok zor işimiz,doktorlara kızıyorsunuz ya,hele son yıllardaki haksızlıklar ve baskılar nedeniyle o kadar bıktık ki,çoğumuz robotlaştı,insanlığımızı yitirdik.

dekubad dedi ki...

Böyle bir mektup almak ne onur verici, eminim harika bir motivasyon olmuştur. Sizin hekimliğinize olan övgüsünün yanısıra kendi karakterinin güzelliğini ortaya koymuş Turgut Bey.
Ne güzel bir anı.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

hem de nasıl onur duyuyorum hala,daha sonraları da çok teşekkürler taktirler aldım ama bunun yeri bambaşka.Turgut Bey de bir o kadar insanmış,tanışmak nasip olmadı ama yazının anılar kısmını okursanız ne şekilde iletişime geçtiğimizi göreceksiniz,uzun biraz da buraya yazmaya üşeniyorum ;))

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar.
Yıllardır işte böyle bir Türkiye hasretiyle yanıp kavruluyoruz. Bu örnek davranışı ülkemiz sınırları içinde yaşayan herkesten bekliyoruz. Ne kadar mutlu oldum anlatamam. Sizi de bu takdir edilesi davranışınızdan dolayı kutlarım. Ancak, son zamanlarda medyanın sayesinde sağlık personelinin karşılaştığı saldırıları görünce içimiz kan ağlıyor. Bir toplumun aile yapısı ve eğitimi dumura uğradıkça, o toplumdan hayır beklenmez.
Selam ve saygılarımla.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Çok sağolun Recep bey. Söyledikleriniz çok doğru. Bir toplumu istediğiniz gibi manipüle etmenin en kolay yolu eğitimsiz bırakmaktır. Bu da ülkemizde yıllardır başarıyla uygulanıyor. Ne yazık ki, kadere iman eden halkım, ölüm kapıyı çalınca, kaderi madeni unutup, hastamı sen öldürdün diye doktora saldırıyor. Hani her şey kaderdi, bir tek ölüm mü kaderden sayılmıyor. Ah, ne desem, öyle içim dolu ki. Demek anılarımın kötü olanlarını yazmaya başlama zamanı gelmiş. Tekrar çok teşekkür ederim, sağlıklı kalın inşallah.