5 Ocak 2016 Salı

HATIRLATMA

                 Çiçekler ve Kadınlar etkinliğimiz için diktiklerinizi drsevdasahin@gmail.com adresine bekliyorum.İstediğiniz kadar foto atabilirsiniz,hepsini yayınlayacağım.Bu arada diktiklerinizi bloglarınızda yayınlamak için beklemenize gerek yok çünkü ben tüm fotoları şubatta topluca yayınlamayı düşünüyorum.Hadi kolay gelsin.

 
                            

24 yorum:

Unknown dedi ki...

:)
günaydın,o şapkadan benimde var:)ama sana daha çok yakışmış,çapi'yi de öptüm.
sevgiler

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Günaydııınn,sen de mi," şapkasız çıkmam abiii " lerdensin.Çok seviyorum ben,bir sürü var hala da istiyorum.Eminim sana da çok yakışıyordur,severek baktığın için öyle görüyorsun.Çapi de ellerinden öper teyzesi,Çakır'a da selam söylüyor :))

Unknown dedi ki...

Şapkaya bayıldığımı söylemiştim sanırım ama yine söylüyorum çok güzel size de çokk yakışmış

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Çok teşekkür ederim :))

sebuş dedi ki...

şapka şahane kucaktaki çapi ondan da şahane:)
sevgiler yolladım.

Bi Poşet Kitap dedi ki...

Ayy hep mi güzel hep mi tatlı bu kadın yaa ♥_♥ o Çapiyi bi gün resimden çekip çıkarcam var ya nasıl sevesim geliyoo

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Sebuuşş çok tatlısıınn

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Sen tatlısın ya ondan,gel de sev ablası

bücürükveben dedi ki...

Bu ne tatlılık böyle, içinin güzelliği yüzüne, gülümsemene yansımış, harikasınız maşallah nazar değmesin, şapka da çok yakışmış gerçekten. Hep böyle gül canım. Çapi'yi de seni de öptüm. Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

bana ulaşamadığın gibi aynı şekilde ulaşamıyorum sana, elbette böyle güzel bir etkinlikte yer almak beni çok mutlu edecek ve evet ben de varım. dün yazmak ve yorum yapmak için bloguna çok uğraştım ama bir türlü yayınlamadı ve sana göndermedi yorumu sistem nedense. son günlerde daha doğrusu iki aydır iş yerinde nefes almadan çalışıyorum desem yeridir dolayısı ile ne kendi bloguma baktım ne rahatca blog ziyaretleri yapabildim, şimdi biraz rahatladı. en kısa zamanda dikmeye başlarım pazenimi bu arada senin blogunu referans gösterip etkinlik duyurusu için de bir yazı hazırlayacağım eve geçer geçmez.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Sağol cesur yüreğim,sağol,biz de seni öptük.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Goncaaammm,hoş geldin.Bilmiyorum okudun mu etkinlik tanıtım yazımı,etkinliğimin fahri annelerinden birisin.Pazenleri divitinleri sahiplenmek istemedim tek başıma,insan nasıl kıskanıyor bu kumaşları biliyorum çünkü.Hem herkes dikip giysin istiyoruz hem de çocuğunu kıskanan anne gibiyiz,hihihiii

complete_the_sentences dedi ki...

Fotoğrafın enerjisi harika! Elbise çimil çimil, şapka asil. Yalnız o kucaktaki maymın ne öyle?! Dişlerimi sıkıyorum şu an, mıncıklama içgüdüsüyle. :) Mutlu yıllar, sevgiler... :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Hoşgeldiniz,size de musmutlu yıllar.O maymunun adı Çapi,dünya tatlısı,eski yazılara göz atarsanız hikayesini okuyabilirsiniz.Hemen ziyaretinize geliyorum.

Ayselce örgüler dedi ki...

Eee ne yapayım arada kaçırdığım postlar oluyor ama geçde olsa telafi ediyorum :)şahane görünüyorsun yahu;) Allah sahibine çocuklarına bağışlasın çapiyede bağışlasın :) jile çok cici çokda yakışmış .

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Çok teşekkür ederim Aysel

Necla Şölen dedi ki...

Merhaba,
Blogunuzdan Gonca sayesinde haberim oldu ve takibe aldım. Ben de etkinliğe katılmak isterim, umarım yetişebilirim:=)
Sevgilerle...
www.neclasolen.com

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Merhabalar Necla,siz yabancı değilsiniz,Aydın benim okuldan kankamdır.Tabi ki katılın siz de,ocak sonuna kadar vaktimiz var.Ben ara ara takip esiyorum sizi,Aydın söylemişti blogunuz olduğunu,feysten eklemiştim sizi aslında.

deeptone dedi ki...

flowers and ladies. eve bu bir jane austen etkinliği gibi yaa :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ama yanyana çok güzel duruyoruz,çiçekler ve kadınlar,hihihihi

Suzy dedi ki...

Çok şık görünüyor bu. Pazen kumaşımla birşeyler dikmek vardı aklımda bu etkinliği de duydum şimdi artık farz oldu. İnşallah yetiştiririm. Bayıldım çünkü üzerinizdekine. Ellerinize sağlık.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

hoşgeldin Suzy,bir ay uzattık süreyi,hadi katıl sen de.Etkinlik için iki etek iki elbise yayınladım ben halihazırda,dikiş başlığı altında bulabilirsin.Ayrıca yayın yapan arkadaşların cicilerini de 1 şubattan itibaren sergileyeceğim.Fikir olur sana da.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

Geçtiğimiz gün sevgili Aysel'e jile ne güzel olur diye yazmıştım. Siz dikmişsiniz bile kızlar beni de gaza getiriyorsunuz boydan bir şeyler diksem mi diye düşünüyorum vallahi :)) elim de yoğun bu aralar:)
ÇAPİ ciğim sizsiz bizler ne yaparız acaba :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Bu jile yaklaşık yirmi yıllık,yeni gibi hala,öyle güzel bu kumaşlar...Hadi katılın siz de.Ya ,kedilerimiz candır can :))