29 Ocak 2016 Cuma

DİKKAT DİKKAT DİKKAT ___ÇİÇEKLER VE KADINLAR-PAZEN/DİVİTİN ETKİNLİĞİ

                    Pazen prensesi ekselansları Gökçe'nin ( http://nelerdiksem.blogspot.com/ ) tavsiyeleri üzerine etkinliğimizin bitiş süresi uzatılmış bulunuyor.Sayın ekselansları bazı dikişseverlerin kumaşlarının ellerine henüz ulaştığını,bazılarının modellerini ancak temin ettiklerini tarafıma iletince,kendilerinin tavsiyelerini yerinde bularak süreyi şubat sonuna kadar uzatmış bulunuyorum.Bu arada etkinliğimizin  ilk gösterimi şubatta başlayacak,martta da ikinci gösterimi yapılacaktır.
                    Hepinize kolay gelsin.Bu arada planlanan kaban ve ceket etkinliklerinin tarihleri değişmeyecek olup,bu etkinliğimiz yandan yandan devam edecektir.
                    Kız Mevlüdeee,yandın,bir pazen daha dikeceksin kurtuluşun yok,hihihihi
                                                 
                                                                                                DİKİŞ SEVDASI BLOG BÖLGESİ
                                                                                                  DİVİTİN - PAZEN KRALİÇESİ
                                                                                                     EKSELANSLARI I.SEVDA
 


NOT:Etkinliğimiz ,Diktim Diktim Giydim Blog Bölgesi Divitin-Pazen Kraliçesi Ekselansları I.Nuray   http://diktimdiktimgiydim.blogspot.com/    ve
                               Ornitorenk Handmade Blog Bölgesi Divitin-Pazen Kraliçesi Ekselansları I.Gonca'nın  https://ornitorenkhandmade.wordpress.com/   himayelerinde gerçekleşmektedir,saygılarımızla duyrulur.


                                   Bir kadını çiçek deseni kadar zarif gösteren başka bir desen var mı?Kadınlar ve çiçekler.....Yüzlerce yıllık hikaye.Hadi gelin,biz de hikayelerimizi,geleneksel kumaşlarımız divitinler ve pazenlerle anlatalım.Her kadının dolabına en az bir divitin elbise girsin.Hem geleneksel kumaşlarımızı yaşatalım,hem de çiçek desenleriyle hikayelerimizi anlatalım.Kim bilir,belki de modaya yön verip çığır açarız.
                                   Çiçekler ve Kadınlar etkinliğimiz için diktiklerinizi drsevdasahin@gmail.com adresine bekliyorum.İstediğiniz kadar foto atabilirsiniz,hepsini yayınlayacağım.Bu arada diktiklerinizi bloglarınızda yayınlamak için beklemenize gerek yok.

27 yorum:

Nuray dedi ki...

Günaydın Sevdacığım.ben şu ekoseleri yayınlayayım aradan çıksın,pazene giriş yapayım.Hazırda pazenim var yoksa :))

sevdicann dedi ki...

Ay benimde pazen elbise dikesim geldi. Polonyalilarinkinden. Bebek yaka.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

kız bahane sunuyoz işte,olmaz mı sende pazen,yoksa?Ben de hastalıktan dikememiştim iyi oldu.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

hadi dik sen de komşum,benim sıradaki öyle olacak,bebe yaka :))

Ayselce örgüler dedi ki...

Günaydın kraliçe ekselansları kaban ceket etkinliği ne zaman başlatıldıki :p kaçırdım mı ben :))

Gökçe dedi ki...

Süpeeeer :)))
Ama kaban ve ceket etkinliği ne ara planlandı, ben kaçırdım mı onu? Kaçırmammmm, yarım bir kabanımsı var elimde, astarıyla uğraştığım, onunla katılsam ben de, olmass mııı ?

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

yok daha başlamadı,şubatta Melined kaban etkinliği düzenleyecek.Funda Çağlayan'la ben yıktık üstüne.Martta da ceket etkinliği düzenlenecek,onu da senin üstüne yıkmayı planlıyoruz.Gerçi Mevlüdem onu da ben yaparım dedi ama..

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

ya,planlama aşamasındaydı daha,Funda Çağlayan'la benim iş karıştırmalarımız bunlar hep.Aysel Melike'ye yazdığım cevabı okusana..

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

kaıl tebii,niye olmasın ki...Benim kardeşime diktiğim ceketin yayınına bak istersen,astarlamayı anlattım orada.Gerçi sen bulmuşsundur yine bir sürü video..

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Istersen yil sonuna kadar uzat sekerim, dikemem baska. Pazenim yok ki benim :((((
( Yani varda Hepsi Istanbul'da, gelirken getirceksin artik:)) Birde dergi istiyorum ben zahmet olmazsa sana. Pratik dikis, 2015/2 ve Aysel'de gordugum Vintage.
Ama kabul gorurse, artan pazenlerimden minik bir canta dikerim, olurmuuu???

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

anaaa,unuttum ya ben onların İstanbul'da olduğunu.Kız o vintage dergisi bizim Belçika'da aldığımız vintage değil mi zaten??Pratik dikişi alayım bugün.Abin pazartesi Almanya'da olacak.İstersen alalım senin pazenleri,bir ara getirir o size.Zaten bir iki hafta sonra Nedim abimlere giderim ben diyordu.

Gökçe dedi ki...

Aaaa, okumam mı o postu, ne güzel özetlemiş yine dedim hatta kendi kendime. Ama işte astar olayı benim için çok sıkıcı bi süreç, bi de ütü var ya işin içinde, hepten daralıyorum. O yüzden sıra astarlamaya gelince sürüm sürüm sürünüyor elimdeki parça :(

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

aynısından bir tane daha dikmek çok sıkıcı değil mi??

Ayselce örgüler dedi ki...

Hııı tamam bebğim tamam kabul ediyorum sizlerin desteği olunca hiç birşeyden kaçmam tabii elimden geldiği kadar :) ama bak şimdi heyecanlandım hadiii mart çabuk gelll :))) sizler cansınız <3

bücürükveben dedi ki...

Hadi bakalım herkese kolay gelsin...kimbilir ne güzel şeyler dikilecek, giyilecek :)))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Sağol Müjdeciğim

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Tamam o zaman,mart ayı senin..

sevdicann dedi ki...

Nasıl yapayım ya işin içinden çıkamazsam:(

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Azıcık dikiş biliyorsan gerisi kolay.Kalıp çıkarmadan kesmeye dikmeye kadar her şey var youtubeda komşum,sen yaparsın ki zaten :))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Hoş geldiniz,sefa getirdiniz.Ucuz pazen almak isterseniz eğer bu etkinlik için Bursa'dan bir firma bize uygun fiyata pazen yolluyor.Dikiş başlığında biraz geri giderseniz desenleri ve telefon numarasını bulabilirsiniz.Pekuysal tekstil instagram hesabından alıyoruz kumaşlarımızı ama sitede problem var.Watsap üzerinden sipariş verebiliyoruz.Küçük desenler 4,5 lira,büyük desenler de 5,5 lira.

Yelek dedi ki...

O vakit bizede bir pazen çalışması daha yapmak yaraşır. Madem pazen etkinliği yandan yandan devam edecek(burada gülmekten öldüydüm) biraz didiklenelim bakalım ne dikebiliriz. Burda vintage de çok güzel bir elbise gördüm sanırım onu dikicem. Ehh herkese kolay gele.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

hehehehe,kız daha yeni duyanlar olmuş,ben de hastalıktan aklımdakileri yapamadıydım,hepimizde de bir sürü pazen var,ayy sabahlar olmasııınnn,dedim,dikelim bacım,attırıverelim bir iki parça daha,hihihihi

deeptone dedi ki...

sölediklerin yine çok komiik :)

Terzi Begum dedi ki...

Oh ben de rahat rahat yetiştiririm artık pazen fistanımı :))

Yelek dedi ki...

Ayy çok geçmiş olsun. Hepimiz kırıldık hastalıktan. Ay sabahlar olmasın hakkaten kız, dikelim valla. Şimdi anacım geldi Akçaydan. Buraz onu gezdircez sonra dikişe devam.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

hehehe,hayat zaten bir komedi,ben de rolümü doğaçlama yaparak oynuyorum işteee

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

ay sen nerelerdesin bakayım küçük hanım,gelip sorduk sayfana,sonra da umudu kestikdi.Hadi bakalım en az iki parça istiyoruz,cezalısın çünkü ,hihihiih