5 Ocak 2016 Salı

DİKİŞ MACERAM BLOG BÖLGESİ,PAZEN-DİVİTİN PRENSESİ EKSELANSLARI GÖKÇENİN KEŞFİİİİİ,bursa.kumas

                     Dikiş blogerları arasına hızlı bir giriş yapan ve birbirimizden habersiz olarak,Melined ve benim tarafımdan kanatlarımız altına aldığımız Dikiş Maceram blogunun sahibi Gökçe; Çiçekler ve Kadınlar etkinliğimiz için güzel pazen bulamamaktan yakımıştı.Ben de güya tecrübeli bir ablası olarak Bursa Kumaş Pazarı instagram hesabını önermiştim.Yok yeaaa,kız cin gibi,beni kumaş diye dokur valla,oradakileri beğenmemiş meğersem,zaten bildiği bir siteymiş.Ben gak guk ederken birazdan bir baktım yeni mesaj atmış bana süper bir site buldum diye.Alahııım,kıskancımdan çatlayacağım bende bulmalıyım derken bir yandan Gökçe'ye yazıyorum bir yandan arıyorum,en nihayeti o yazarken ben buldum,



              Şimdi ben instagram kullanmıyorum ya,hesap da açmak istemiyorum,o arada Gökçe dedi ki,vadzaptan ulaşamadım ama instagramdan hemen döndüler,ben de bir yandan mesaj attım vatzaptan.Hehe,duramadım bir de üstüne aradım.O arada Gökçe siparişini vermiş bile....Neyse telefonumu hemen açtılar,o sırada vadzap mesajımı okuyormuş magaza sahibi Volkan bey zaten.Aceleciyim ne yapayım.Biraz yazıştık,sağolsun Volkan (Pekuysal ) bey,sizin için bir sürü foto yolladı bana.İstanbul Eminönü'nde metresi 7 TL,Ümraniye'de inanamayacaksınız ama 7,5-10 TL....Volkan beyde küçük desenliler 5 TL,büyük desenliler 6 TL,enler 90 cm.UNUTMAYIN PAZEN VE DİVİTİN MUTLAKA ÇEKME YAPAR,BİÇMEDEN ÖNCE SUDAN GEÇİRİN.38-40 beden orta boylu bir hanıma dikilecek çok bol etekli olmayan diz altı bir elbise için 3 m yeter,eğer kloş etekli olacaksa en az 4 m,büzgülü kloş eteği olacaksa 5 m alın.Düz dar elbise 2 m'den rahat rahat çıkar,söylediğim tüm elbiseleri uzun kollu olarak hesapladım.Gene de alırken Volkan beye danışın isterseniz.İnstagramdan ya da 0 531 080 45 45 ten vadzaptan da sipariş verebiliyorsunuz.Ödeme işini anlatır zaten Volkan bey.
                Ay ben daha sizin için ne yapayım,bahaneniz kalmadı artık,hadi verin siparişlerinizi,kilitleyin telefonları,dikin çiçeklilerinizi.Bu arada Mevlüdem komiklik konusunda tahtına varis göstermişti Gökçe'yi,ben de pazen kraliçeliği tahtıma varis atadım,artık o bir prenses.
                 Buyrunuz desenler burada,çıldırmamak işten değil,

                                                         

  

                                                      

  

                                                    

 
 
                                                       

 

                                                     

 

                                                     

 

                                                     

 

                                                       


               
    

35 yorum:

Gökçe dedi ki...

İnanmıyorum yaa, direk aradın demek :)) az önce bi arkadaşımla didişiyodum ben de, yine bir instagram alışverişi mevzusunda, "aay ne arayacam, dönerler nasolsa whatsuptan, sabırlı ol" diye :))))
Pazen tahtının varisi mi, niiii, hemmen kendime pazenden bi prenses elbisesi dikmeliyimm :))

Hande Erdede dedi ki...

ay çok güzeller hemen takibe aldım, teşekkürler :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Aaa,dikmezsen ayıp zatii :))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Hande hanımcığım indirimi kaptık,son yazıma bakın

Bi Poşet Kitap dedi ki...

Benim bile şu beceriksizliğimle dikiş yapasım geldi valla :D

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

kuzucuk makine kullanabiliyorsan o basit eteği dikebilirsin,nasıl yaptığımı anlatmıştım.

Bi Poşet Kitap dedi ki...

Küçükken oyun oynarken kullanıyodum ablacım :D şöyle adam gibi bi elime alıp da iğneli iplikli işlere girmedim :) düğme bile dikmedim daha bu da benden sana bi itiraf :D

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

cık cık cık,bir de evlenmek istiyosun heee...Öğrenirsin istersen,benim kızım iğneye iplik geçiremez,ilgi meselesi.Sen de başka güzel işler yaparsın.

Yelek dedi ki...

Ayyy kumaşlara dibim düştü yeminle. Ben bi etek kestim. Incık bıncık süslüyordum. Bu yeni desenlere hasta oldum valla bir iki bişeyler dikesim geldi. Bende arıyım bakim şu Volkan dayıyı.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ay Fundaaa,elimde daha dikilecek dört çeşit divitin var ama ben de dayanamayıp alacağım galiba,ay kız bu fiyata alınmaz mı??Al bacım al,bana bak kalem etek acayip şık oluyor divitinle aklında olsun.Jile mile yap bir şeyler işte :))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ayrıca aplaaa,sipariş paketlerinizden sürprizler de çıkabilir,beni kırmadı Volkan bey,bir şeyler ayarladık.

Nuray dedi ki...

Yaaa Sevda baştan çıkarma bizi şimdi,ev doldu taştı kumaşta,ne olcak şimdi,desenler de çok güzel görünüyor...

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Kadıın kadın,sen demedin mi kalkıp Bursa'ya gidecektik diye.Te allaam yaaa

Ayselce örgüler dedi ki...

Wayyy wayy ben yokken neler olmuş tamda istediğim aradığım bir yayın olmuş hayatım aranıza bende katılıyorum kesinlikle kaçırmam :))birde ne kadar kumaş gider bilgi vermişin çokkkk sevindim <3 hemen kumaşcıyıda takibe aldım deseni beğeneyim senin blogundan geldiğimide yazıp siparişimi vereceğim ;) inan harikasınız yapın böyle etkinlikler vesile olun bizlere:) ayy iyiki sizleri tanımışım sağolun varolun valla kocaman öpüyorum :))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Yaşasın yahu,işe yaradığına çok sevindim.Volkan bey de çok yardımcı oluyor sipariş sırasında.Gökçe aldı bile,bugün kargoya vermiş Volkan bey de,yarın eline geçer.Ay valla süper oldu bu iş.Daha durun siz,yeni sürprizler de yapacağım gobicilerime :))

Yelek dedi ki...

Ay tamam kız alayım 10 ar 20 şer metre. Bayıldım ben bu işe. Çok sağol cicim. Emeklerine sağlık. Paylaşımlarına bereket.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Al bacım al,bu fiyata bir daha bulamayız.Ben de kararımı verip yarın alacağım.Bana bak,şööyle pileli maxi etek çok şık olur siyah zeminlilerden ha

manolyavebiber dedi ki...

Süperdir benim arkadaşım, gerçekten tespit doğru tam bir cin kız o...sabır etti azim etti makinasını aldı her fırsatta çabalayarak çok kısa sürede işi çözdü, sonra makinasını geliştirdi ve şimdi harikalar üretiyor. Emeklerine sağlık diyorum http://nelerdiksem.blogspot.com.tr blogunun sahibi Gökçe...devam...

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Aynen,daha şimdisen iki tahtın barisi oldu bile :))

Gökçe dedi ki...

canııım :))
tabi bu süreçte, çevremdekilerin yüreklendirmeleri(ve tahammülleri:P) olmasa olmazdıı :))

Ayselce örgüler dedi ki...

Gelsin süprizler bakalım ;) inan heyecan yaptım birde desenlerde karar versem de alsam kumaşımı .....aklımda harika projeler var :))))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Amaan Aysel,sonra bir daha alırız,ilk bakışta sevdiğin hep en güzeli olur.

Banuca dedi ki...

Sevdacııım... Volkan beyin web sitesi yok mu? Bende instagram yok maalesef, akılsız telefon kullanıyorum :))
Pazenlere bayıldım, ne güzel fotolar da var, sipariş vermek te istiyorum ama, her bir deseni anlatmam için desenlerin üzerinde kod / numara gibi birşey lazım, nasıl yapsak kiii !!!

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Banu ablacığım,ya instagram ya da vatsaptan sipariş verebiliyoruz.Ama siz arayın,telefonla da çok yardıcı oluyor Volkan bey.Yalnız gündüz saatlerinde çok yoğunlar,Akşam yedi gibi arayın isterseniz.Bu sayfadaki fotolardan beğendiğinizi tarif edin,hemen anlıyor zaten.Hatta aynı anda bu sayfaya bakarak da siparişi garantileyebilirsiniz.Ben şimdi mesaj atacağım Volkan beye,sizin telefon edeceğinizi bildireceğim.Böyle olur herhalde değil mi

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

ayrıca ödeme için bankaya falan da gitmenize gerek yok,kargo geldiğinde kapıda ödeme yapabiliyorsunuz.Ben öyle aldım.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Abla,istediğiniz saatte arayabilirmişsiniz,şimdi görüştüm,seve seve yardımcı olurum dedi.

Banuca dedi ki...

Sağolasın tatlım, bugün ortalık karışık, temizlik günümüz, salim kafayla hazırlarım siparişimi, veririm telefonla :) Öptüm seniii :)
(Beni bilgilendir kutusunu işaretlemeyi unutmuşum, cevabını göremedim o yüzden )

deeptone dedi ki...

vay bee, sen insan kaynaklarıcı olman lazımmış. bravo valla :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ehehehehee,yaparım böyle şeyler

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

İnstagramları kapanmış galiba. Adamın kumaşlarını talan ettiniz, sektörden çekildi bence. Bir kaç gün önce bulup başka kumaşlar da seçtiğim instagram adresinden iz yok. Tam bana fotoğrafları attılar, gün boyu çok yoğun olunca ilgilenemedim, akşamları da münasebetsiz olur diye arayamadım. Bu böyle bir kaç gün sürdü ve sanırım tren kaçtı :) Ama unutmaz ve vakit bulursam yarın bir daha bakıcam. Olmadı benim bursa kumaşçıma bi bakıcam. O çoook önceleri bir kaç fotoğraf paylaşmıştı, açıkçası üşeniyorum diplere dalmaya :) Neyse nasipse olur. sen elinden geleni yaptın bizim için. Ben bilemedim Sevdaaammm :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

İnstagramda bir sorun var herhalde,ben de bakamadım ama telefon numarası var yukarıda,vatsaptan yazarsan ilgileniyor Volkan bey.Bir yıl boyunca bize bu fiyatlardan satış yapacaklar.35 yıllık firma kapanmaz korkma Nurten .Ben Bursalı sayılırım,dükkanın yerini bile anladım tariften.İstersen ben de mesaj atabilirim.Buradan kumaşı seçip söylersin Volkan beye,ikiniz de sayfa açıkken yazışırsınız olur biter.Rahat oolll,konu bendeee

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Yahu ne şeker hatunsun sen dostum. Telefonunu ben de ararım. Unutmamak için telefonuma alarm kurayım da gün içi halledeyim şu işi. Neredeyse şubat geldi. Çok teşekkür ederim. Sen de önce birilerinin derdine derman oluyorsun. O işini beceremezse bir de evlat ediniyorsun. Tıpkı teyzem gibisin. Teyzem dedimse aramızda 5-6 yaş falan var. Aynı kuşağız yani :) Ama o okumayınca hayata erken başladı ve şu anda torun büyütüyor. Nasıl vericidir anlatamam. Aman ne anlatıcam, git aynaya bak :) Sevgilerimle.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Oyy,ne tatlısın yaaa,valla utandım ya.Bana normal geliyor yaptıklarım ya,yapamazsam çok üzülürüm asıl.Bazen eleştiri alıyorum bu konuda,kullandırma kendini falan diyen oluyor ama ben öyle görmüyorum ki yaptıklarımı.İnsanların mutluluğu besliyor beni.Karşılık görürsem oohh ne ala.Yok karşılıksız kalırsa da ne gam.Yani ben böyle kibar iltifat duymadım ayol,boşuna hanımefendi demedim ben sana.

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Bana küçüklüğümden beri herkes hanımefendiymişim gibi davranır zaten. Sakin duruşumdan, insanlarla seviyeyi bir şekilde korumamdan ki aslında bir savunma mekanizması olduğunu düşünüyorum, sıramı süremi bildiğimden falan zannımca. Yoksa içimde bir çingene de yaşıyor benimle beraber. O ortaya çıktığında kendim bile korkuyorum kendimden, gözüm dönüyor, şirreeeet, fenaaaa, kötüüüü bir şey oluyorum ama hemen hanımefendi çizgime de geri dönüyorum. Damarıma basmasınlar, napiyim. İçinde "ilaç", "sağlık", "stok" geçen her işi bizim ekibe satmaya pek meraklı karşı birimdeki arkadaşlardan biriyle bir kapıştım ki sorma. Aslında uzman olarak bizim birimde bulunmamasına rağmen benim üstüm sayılabilir bu arkadaş. Ayol uzman dedimse "akademik uzmanlık" değil, "sen bizim adamımızsın uzmanı". Neyse bir kaç gün bunun yüzüne bakmadım, selam alıp vermedim. Odalarından bir kaçıyla beraber özür dilemeye geldiler. Tabi açık açık özür dilemediler ama bir şirinlikler falan. Arada şirret olmak da lazım. Malum deli deliyi görünce sopasını saklarmış hesabı.
Aslında sana bugün kumaşlarımın siparişini nihayet verdiğimi söylemek için yazacaktım. Volkan Bey instagram hesaplarında bir düzenlemeye gittiklerini haftaya falan yeniden açılacağını söyledi. Aslında ben düz ve kaliteli trikolar görürsem de alacağım. Çünkü Afyon'da öyle basic denilen düz ve basit bluzlardan ya hiç yok, ya çok spor ve malı iyi olmayan şeyler var. Aslında bu düz bluzlar bir kolye veya fularla veya ceket içine, pantolon ya da etek üstüne çok şık ve fonksyonel oluyor. Ama bulursan tabi. Dur bakalım, şu kumaşlar gelsin, annem de sever pazeni beğendiklerinden ona sabahlık düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak? Sevgilerimle canım benim.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Eh yani,bazen de o çizgiden çıkmak gerekiyor,hakedene hak ettiğini vermek kazım,oh diline sağlık ne güzel yapmışsın.