7 Ocak 2016 Perşembe

bursa.kumas İNSTAGRAM HESABINDAN KUMAŞLARIM GELDİİİİ

               Hanımlar,Volkan bey benim bloguma özel ,bir yıl boyunca pazenleri aynı fiyattan verecek.Diğer kumaş alışverişlerinizde de yardımcı olacak.Her siparişinizin yanında da hediyeler yollayacak.Tek şartı benim blogumdan geldiğinizi söylemeniz.Tekrar yazıyorum,benim bu alışverişlerden herhangi bir çıkarım,kazancım vesairem yok.Tamamen simbiyoz içimdeyiz,yani o satarak kazanacak,biz de karlı alışveriş yapacağız.Buyrun benim ciciler burada,


                            

34 yorum:

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Koca kisisi bana diyor ya hani sende zencilikmi var diye, sanirim oyle. Ay ben o turunculu sarili olana bayildim. Ama sor dikip giyermisin diye? Yok o kadar cesur degilim sadece uzaktan severim:))
Ama o kirmizili siyahla sahaneymis. Guzel guzel dik, musmutlu dik Sevdamm. Bacin da burda olsun kiskancliktan, hasetten.
Zaten hic guzel degiller, saka yaptim, hicbirinide begenmedim, ne onlar oyle ayol, baska kumasmi kalmadi? HIIHH

Yelek dedi ki...

Aaaa sol baştaki şal desenli kumaştan bende sipariş verdim. Siyah üzerine kırmızı minik çiçekli bir kumaştan sipariş verdim. Kumaş lekeli çıktı, Volkan bey uyardı.Başka bir şey seçtim. Şansıma ne diyim. :(( Benimkiler yarın gelecek. Ay çok heyecanlıyım. Çünkü buralarda seçtiğim desenlerden pazen hiç görmedim. Güle güle dik şekerim. Ayrıca bu Mevlüdeyi pazene alıştırmak lazım diyorum Sevda.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Kız ısmarla sen de,geriririm ben sana

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Şal desenli minik bir parça aslında,Colkan bey yollamış hesiye,senin hesiyelerin büyük parçalarmış,yarın alırsın.Mevlüde alışacak yakında gihigi

Yelek dedi ki...

Anaaa hediyeler birde hediye değil yani. Abi çatlıycam merakımdan. Dur gelsin hemen yayınlarım.

Bi Poşet Kitap dedi ki...

Yaaa ben o morlu olanı çok sevdimm Güle güle dik ablacım :) hepsi çok güzell :)

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Kiziiimmm ben alisigim bi kerem!!! Ben pazen elbise diktigimde siz daha dikis makinasinin seklini bilmiyordunuzzzz:))) ( hay allah yasim cikcek ortaya:))
Ben pazene alistim da burada pazen yok ya leeennn... Flanel diye satiyor
Inanmazsan bak isterseennn:
http://melined.blogspot.be/2013/10/camasir-suyu-ve-kazak-katliami.htmllar, ondada sadece cocuk desenleri var, aycikli bocekli falan:)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Hahahahhaaa,bak nasıl gaza geldi,Belçika'ya gittiğimde beni pazen elbisesiyle karşılamıştı Mevlüdem,sırf beni mutlu etsin diye.Kız mahsus takılıyoruz biz sana.Biliyorum,Avrupa'da pijamalık kumaş olarak kullanılıyor.O yüzden ısmarla bir şekilde ulaştırırız sana diyorum ya canısı.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Çiçek çiçek,ne güzeller değil mi.İşte o yüzden Çiçekler ve Kadınlar diyorum.

sevdicann dedi ki...

More çiçekli olanı çok sevdim.bebek yaka bir elbise olsa ne güzel olur

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Funda hanımın kısmetine büyük parçalar denk geldi dedi Volkan bey sağolsun.Her alışverişe atacağım parça dedi,vizim için bir kutu ayırmış.Sonra başka şeyler de yapabiliriz Volkan beyle bakalım göreceğiz hihigii

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Aynen öyle olacak komşum,hatta ilk onu dikeceğim elimdeki bitince

Handan dedi ki...

Ay dikiş dikmeyen adama da kumaş aldırtçek bunlar :)

Nuray dedi ki...

Aman da aman kumaşlar gelmiş ,yer gök pazen divitin olmuş Sevda'nın evinde,neler dikersin kim bilir sen şimdi bunlarla...

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Hahahahha,kız Handan,nam-ı diğer,enerji topu,eminim onu da becerirsin sen.Şu ponponludan yapalım sana da,al kumaşı gel,beraber dikelim

dr.coffee dedi ki...

Gule gule dik, güle gule giy :-)
Dikiş sevda'sini takip etmenin bi farkliligi var artik kumaşseverler için :D

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Hehehee,paketten çıkan hesiye parçalar da cabası Nurteeenn.Volkan bey bizim için bir kutu ayarlamış içine attığı her parça siparişlerimizin yanında hediye olacakmış.Hem de her türlü kumaş siparişimiz için geçerli bu durum.Diğer kumaşlarda da yardımcı olurum dedi.Kız yaşadık yav

bücürükveben dedi ki...

Gözün aydın:)çok cicili bicililer eskiden kumaş, kitap almaya çıkar mağaza, dükkan dolaşırdık şimdi kumaşlar da internetten geliyor:)))güle güle dik canım, kolay gelsin. Sevgiler. :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Sağol çömezim.Ay beni en iti anlayacaklardan biri sensin,insanlar aksine inansa da,biz doktorlar için bir insanı mutlu etmek kadar değerli bir şey yok (çoğumuz öyleyiz,istisnaları saymayalım,onlar istatistiki sapmalar ). Şimdi arkadaşlar sevindikçe ben daha çok seviniyorum yahu.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ya büyük rahatlık ama insanlar arasındaki iletişimi öldürdüğü için kötü aslında.Esnaf müşteri ilişkisi çok güzeldi eskiden.Neyse ki Kumaş alışverişimizi konuşarak yapıyoruz bu siteden.Haliyle de esnaf müşteri ilişkisi doğdu aramızda ve site sahibi bir sürü güzellik yaptı hepimize.

Unknown dedi ki...

Bende morluyu beğendim.Güle güle kuklanın

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Sağol Meryemciğim

Yelek dedi ki...

Mevlüde seni çok seviyorum dostum. Kızım insanın her yorumu komik mi olur yaaa. Demek sen pazen dikerken biz makinenin şeklini bilmiyorduk haaa. Ayyy başıma ağrılar girdi gülmekten. Ayyy sende güle güle halsiz kalasın emi.

Ayselce örgüler dedi ki...

Hadi benimde çok pardon aptallığıma gülün çünkü kumaş desenine karar veremiyorummm böyle bir huyum yoktu ama bu desenlerde kararsızlık yaşıyorum .Seninkiler çok güzel canımcığım güzel mutlu dikişlerin olsun .Bende divitini pazeni yeni tanımıyorum çocukluğumda annem pijama etek elbise dikerdi biz hatta ikinci hamileliğimde divitinde terziye elbise diktirmiştim keşke vermeyeydim birine bak bu etkinliğe bir anlam katardı hadi ben divitin pazen seçmeye kaçar :p

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ay Ayseeel ne alemsin,biz bu konuşmayı dün de yaptıkdı sanki hihihiii,de hadi seç garii

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Leeennn Sevdaaaa, 60-70 tl tutuyor kargooooo
ay ben nerelere gidem hangi daslara basimi vurem :(
Oy kara bahtimda kor talihim, ah ben ne bahtsiz bedeviyim. Kizzz bunlari abime sesli selsi oku bacimmmm!!!! ,Belki bacisina kiyamaz da atlar gelirsiniz, gelirkende kumaslarimi getirirsiniz:))
Volkan beyle konustuk Turkiye adresi verecegim oraya yollayacak, kargo parasiylada yine kumas alacagim:))

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Kiz ben olmasam somurtup okuyup gececeksiniz, gul iste, catlayana kadar gul, tamam bende halsiz kalayim, allahiimmmm gulmekten ayirmasin bizi yarabbiiimmmm :))
Tabi len nerden bileceksin, ben taaaaaaaa 2013 te dikmisim, ( aman sanki dersin sittin sene onceyi tarif ediyorum:))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

E diyorum ben sana işte sen istediğini al,biz getiririz diye,Murat abine söyleyeyim ben

Ayselce örgüler dedi ki...

Bugünde aynı konuşma geçerli hahhaaa ....ayy deli oldum yahu se-çe-mi-yo-rummm :)))))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ahahahahaaa,ay kadın çeşidi bol görünce yedi kafayı

deeptone dedi ki...

simbiyoz pazen. ayyyyyy bu yeni mi çıktııııı :) volkanbey anlaşıldı hımmm :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

E hepimiz kazançlıyız bu işten işte,dışarıda metresi 7-10 lira,Volkan beyden 5,5 liraya alıyoruz daha ne olsun :)))

Adsız dedi ki...

Merhaba, instagram hesabini miyim bu kumascinin?

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Kusura bakmayın,yeni gördüm yorumunuzu.Bursa kumaş instagram sayfasını kapatmış,yetişemiyorlarmış çünkü.Yazdığım telefondan arayabilirsiniz ya da eatsuptan ulaşabilirsiniz.Arayanlara yardımcı oluyorlar hala.Benim blog vasıtasıyla ulaştığınızı söylerseniz bir miktar indirim de yapabilirler.Tekrar hatırlatayım,benim bu dirmayla her hangi bir çıkar ilişkim yok. 5310804545 nolu telefondan arayabilirsiniz.Kolay gelsin 😊