30 Aralık 2015 Çarşamba

NOSTALCİK PAZARTESİ ( BU HAFTALIK ÇARŞAMBA )

               Ayşeee,beni affet pazartesi ekose yayını yapınca kaldı,dün de çok fena hastaydım,spastik kolon sendromum var benim dün atak geldi yazamadım.Artık bugünkü yazımı pazartesinin niyetine okuyun dostlar.
              Nurayım'ın ekose etkinliğinin yavaş yavaş sonuna gelirken benim ÇİÇEKLER VE KADINLAR-DİVİTİN PAZEN etkinliğimi hatırlatayım dedim.Ocak ayı boyunca divitin ya da pazen kumaşla dilediğiniz bir parçayı dikip bizimle paylaşın.Bu sene etkinliğimi iki güzel insanla paylaşmak istedim,onlar da divitinler ve pazenlerle aşk yaşayan iki dikiş sever.Ekose etkinliğimizin annesi DİKTİM DİKTİM GİYDİM-NURAY örtmenim ve ORNİTORENK HANDE MADE-GONCA.Divitin ve pazenleri tek başıma sahiplenmek istemedim,etkinliğime ikisi de ev sahipliği yapıyorlar.Yani bu etkinliği ben düzenliyorum ama etkinliğimizin üç annesi var.Geçen sene ilkini yapmıştım ve herkes sayfasında paylaşmıştı.Bu sene bir değişiklik yapıp topluca benim sayfemda paylaşmak istiyorum.Diktiklerinizi drsevdasahin@gmail.com adresine atın.İstediğiniz kadar foto atabilirsiniz,hepsini yayınlamayı düşünüyorum.Artık kaç yayın gerekirse o kadar yaparım.Süreyi ocak sonu diye düşündüm.Yetiştiremeyenlerinkini de daha sonra ek yayın yaparız artık.Bu etkinliğimizin şerefine nostalji için geçen seneki yazımı yayınlayayım dedim,buyrun
http://dikiskis.blogspot.com/2014/11/kadinlar-ve-cicekler-bu-gun-sevgili_12.html
    Giyilmiş halleri de burada buyrun
http://dikiskis.blogspot.com/2015/05/eskileri-giydim-buyrun.html

8 yorum:

Handan dedi ki...

E gidemiyorum ben o linklere.

Yelek dedi ki...

Ayyy gecmiş olsun canım yaa. Bağırsak denilince tüylerim diken diken oluyor, çünkü bende ülseratif kolit hastasıyım. Tedavi altındayım. Bugünüme şükürler olsun. Allah beterinden korusun hepimizi. Divitin etkinliğine katılıyorum ama ne dikeceğimi bilmiyorum. Bakalım bir araştırma yapalım. Haydi herkese kolay gelsin.

bücürükveben dedi ki...

Sevda'cığım çok geçmişler olsun, kendine iyi bak lütfen, aydınlık, cumhuriyet kadınları, Atatürk kızlarının hasta olmaması hatta mümkünse üçer, beşer çocuk dünyaya getirmesini istiyorum :))))ki, çoğalalım:)sevgilerimi bıraktım. Bücürük'le öptük:)

Bi Poşet Kitap dedi ki...

Linklere tıklıyom görüntüleme yetkiniz yok diyo neden ola ki :/

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Şimdi ilgileneceğim ben girebiliyorum anlamadım ne olmuş

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Çok sağol canım yaaa,gebeyken bile iki kez hastanelik oldum bu yüzden.Beni en iyi anlayacaklardan biri sensin.Sana da çok geçmiş olsun.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Çok çok teşekkür ederim Müjdeciğim,valla ben iki tane doğurdum artık gençler doğursun ama haklısın keşke daha çok doğursak.Ne yazık ki çalışmaktan doğurmaya vakit kalmıyor,ötekiler de ha bire doğuruyor.Ben de ikinizi öptüm.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Dur kuzucuk bakıyorum şimdi ne olmuş.Ben açabiliyorum çünkü.