13 Ekim 2015 Salı

YILIN BULUŞMASI,MEVLÜDEM GELDİ HOŞ GELDİ,ÇATLAYIN KIZLAAARRR :)))

     


                           Blog aleminin en sevilen kişilerinden,içi dışı aynı,yüzü güzel gönlü güzel Mevlüdem,namı diğer Melined'le buluştuk nihayet.Bir heyecan bir heyecan sabahın köründe hazırım,koca kişisi diyor ki,"bak hanım,sen aceleci bir adem kızısın,şimdi en az bir saat önce orada oluruz,beklersin,bir dur".Ama ne çare,bana laf geçmez ki.Aynen aşkım güneşimin dediği gibi oluyor ve tam bir saat önce buluşma yerinde oluyorum.Orada olmakla kalmıyor,Mevlüdem'i arıyor ve masum masum soruyorum,"ne yaptın?",kadıncağız da telaşlanıyor acaba saatim Belçika ayarlarında kaldı da geç mi kaldım diye...
                            Neyse uzaktan birbirimizi görüyoruz ve eski Türk filimlerindeki gibi koşuyoruz birbirimize doğru.Yani aslında Mevlüdem yolun karşısına geçip yanıma geliyor.Suratlarımızda tamamen hakimiyetini kaybetmiş olduğumuz derin birer sırıtış var,adeta birer Joker'a dönmüşüz.Sarılıyoruz hasretle,sanki yıllardır tanışıyormuşuz da ayrı kalmışız gibi.El ele tutuşup yürümeye başlıyoruz sahaflara doğru,ellerimizi sıkıca tutuyoruz,sanki kaçıp kaybolacakmışız gibi.Sözüm var ona 70 lerin dergilerinden alacağız,başlıyoruz aramaya.İlk durağımızda istediğimizi bulamıyoruz ama yenilerden iki dergi beğeniyor Mevlüdem,onu alıp ana kaynağa doğru yola koyuluyoruz hemen.





Benim arkadaşlar arasında pek ünlü olan,bildiği yeri bulamama olayımı yaşıyoruz önce,koca kişisine açılan iki telefonun ardından hedefe varıyoruz.Ne yazık ki bizim sahaf fuardaymış,yav az önce geldik oradan,yan dükkanın sahibi esnaf kardeşim diyor ki,bekleyin şimdi kitap almaya gelecek.Bekliyoruz ve amacımıza ulaşıyoruz.Verdiğim sözü tutabilmiş olmanın huzurunu yaşıyorum,hehehehe yaşasın yahu !!!!
                           Bu işimizi hallettikten sonra bir güzel insan daha katılıyor bize,kuzen kanka Gönül.Mevlüdem'in dayı kızı,harbi bir güzel insan.Oradan ver elini Bostancı diyoruz ve Mevlüdem'in taa Belçikalardan gelip keşfettiği parçacıya gidiyoruz.Öyle böyle değil en pahalı parça 2 TL.Yok yalnış yazmadım,en pahalısı 2 TL gerçekten.Mevlüdem diyor ki,"aa,ama lütfen dikişsever arkadaşlarımız da yararlansın bundan,yazalım boglarımızda,siz de bol bol kumaşı yığın buraya.Bizim kızlar eritir bunları".Yarın yeni parçalar getirme sözünü alıyoruz hanımefendi ve beyefendiden.Adres süper kolay,Küçükyalı PTT'nin tam karşısındaki dükkan,şaşırmayın dükkanın önünde hazır dikilmiş parçalar sergileniyor,aslında parçacı değil,artan kumaşlarını satıyorlar.


Derhal ziyaret ediniz efendim,süper parçalar var,öyle 1-2 m değil,metrelerce parça 2 TL.Doymak bilmeyen gözümüzle bir iki parçayı hemen torbalara indirip yarın görüşmek üzere dükkan sahipleri ile vedalaşıp Bostancı sahile geçiyoruz ve upuzuuun bir sohbetin dibine vuruyoruz.Dedikodu,kahve falı derken akşam oluyor.



Bu arada şunu belirtmeliyim ki,bu iki hanımefendi de fotoğrafta göründüklerinden çok çok daha güzeller.Mevlüdem'in turkuaz rengi gözleri var,gülümseyince yüreği yüzüne yansıyor.
                    Saatler geçiyor ve ayrılma vakti geliyor,eşim güneşim bizi alıyor,kızları durağa bırakacağız.O arada aşkım ,"hadi,sizi lahmacun yemeye götüreyim" diyor.Allaaahh,kör istedi bir göz,Allah verdi iki göz,lahmacun bahane,bir iki saat daha beraberiz.



Fotolarda görünmüyor ama tüm aile buradayız,çocuklarım,eşim,koyuuu bir sohbete ailecek dalıyoruz bu kez.Nihayet ayrılmaya mecbur kalıyoruz ama yarın parçacıda buluşmak için sözleşiyoruz.
                    Mevlüdem gelmiş hoş gelmiş,en az blog  aleminden tanıdığınız kadar tatlı,içi dışı aynı,sevilesi kadın,hoş geldin sefa getirdin.....








19 yorum:

Nuray dedi ki...

Amanınnnnn tutmayın beni....offf offf nasıl kıskandım nasıll,yaa bu yapılır mı bana Sevdaa,böyle kıskandırılır mı insan....Of gerçekten yanınızda olmayı çok istedim inan,of yaa ben de olmalıydım dedim ama yokum Allah kahretsin....Aaaaa klıma bir şey geldi neden gelmiyorsunuz buraya kıslarrr,bir düşünün bakem :))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ah canım benim,bol bol andık seni üzülme.Bir dahaki seneye geliriz sana da,üzülme sen,güzellik.

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Vayyy Sevdam ne hizlisin masallah. Ne guzel seyler yazmissin oyle, nasil simardim anlatamam:)) Zaten simarigin tekiyim iyice everest yapti simarikligim sayende:)) Siz ailece sahane insanlarsiniz. Sanki yillardir taniyormus gibi o kadar rahattim ki yaninizda, acaba bende bu ailenin bir bireyimiyim diye dusunmeden edemedim:)) Murat enisteme kocaman tesekkur ediyorum hersey icin. En kisa zamanda bekliyorum sizi. Kocaman sevgiler guzel ve cilgin kadin!!!

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Sen bizim ailenin bireyi oldun bile daha tanışmadan önce.Şimdi katmerlendi varlığın.Olduğun gibisin o yüzden sevdiriyorsun kendini.Şımarıyorsan da hakettiğindendir.HOŞ GELDİN SEFA GETİRDİN.

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Hiiiççç kıskanmadım hiiiiiç. Bak o kadar kıskanmadım ki, bu kadar olur. Bana ne yav? Buluşmuşlar da, Türk filmi sahnesi yaşanmış da, sahaflara gidilmiş de, kumaşçı bulunmuş da! Peh!
NOT: Bak şurdan söylüyorum, buluşan var, buluşamayan var. Ayol yapılır mı bu böyle? Hamilenin yanında kış günü çilek yer gibi.
DİPNOT: Şu karın ağrılarım, kıvranmalarım geçsin, bir daha kıskanmayacağım. Sonuçta onlar da benim cici arkadaşlarım yani, ha onlar buluşmuş, görüşmüş, ha ben buluşup görüşmüşüm.
ENDİPNOT: Acımadı kiii, acımadı kiii :)
ELNETİCE: Ooooh sefanız olsun canlar. Darısı bir gün tüm can dostlara olsun inşallah :)

Unknown dedi ki...

Demek ki güzel insan , güzel insanı buluyor bir şekilde.Ben de arkadaşınız olmak istiyorum:)) Bu vesile ile bu güzellikten ben de payımı alırım.Harika bir buluşma. Sevgiyle kalın ikinizde.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ya,başlıktaki kızlar çatlayın ibaresi gerçekten çatlamanız için değildi tabikiiii.Biz hepimizin adına buluştuk zaten Nurten hanımcığım.Hepinizi yadettik güzel tarafından.Keşke hep beraber buluşabilsek ne güzel olur.Biliyorumki,okurken bizim kadar mutlu oldunuz sizde :))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Aaaa,Fatma,sen zaten arkadaşımızsın bizim.O güzellik sende de var ziyadesiyle.Hangi şehirdeydin sen bakayım???Bir gece ansızın gelebilirim,beni bekliyorsan,uyumamışsan,kapından içeri girebilirim......

ANTİGONE dedi ki...

oooooh! sefanız olsun valla. acık kıskandım ama olur o kadar di mi ;D

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Yaniii,hayır kıskanmıyor da insan,acıcık içi çekiyor biliyorum :)) Bir dahakine size de gelir artık :))

My Hobby World dedi ki...

Aaaaa bana ne bana ne mevlüde bana pasta yemeye gelecekti....yan çizdi....bostancı sahil burnunun dibi... insan önceden haber verir...pastayı alıp koşarak gelirdim....cık cık cık....

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Aaa,bilsem ben haber verirdim,Mevlüdeee arasana arkadaşı cık cık cık.

Unknown dedi ki...

Bu kadar da tatlı olunmaz. Bolu dayım her zaman beklerim. Çok da mutlu olurum:)))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Hii,en bi güzel şehirlerimizden birindesin ya...Ben mecburimi Düzce'de yaptım,sık sık Bolu'ya gidersim ve de hayran kalmıştım insanına.Ay inşallah bir gün gelirim,aşkım güneşime desem yarın çıkar yola,o ka gezme meraklısı hahahaaaa.Ha bir de,tatlı sensin esas.

Yelek dedi ki...

Sabahın körü şu anda. Blogları şöyle bir dolaşayım dedim. Birde ne göreyim. Doktorcumla, cicim buluşmuşlar. Başıma ağrılar girdi. 2 tane dil altı aldım yok tansiyonum düşmedi. Yahu siz ne yapıyorsunuz. Bu ne nispet, çatlayan çatlayana. Hadi buluştunuz ya o dergi ve kumaş deryasına dalmak sonra kahve keyfi yapmak neyin nesi. Sonra lahmacunla güne devam etmek. Hiçmi bu milleti düşünmezsiniz. Kıskançlıktan cümlemiz hasta olduk burda. Gideyim kendimi hobilerime vurayım da düzeleyim biraz. :))))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Fundacığım,kulaklarını o kadar çok çınlattık ki,o yüzden düşmemiştir o tansiyon.Aman Funda olsa şunu nasıl da severdi,aa tam Fundalık,vs vs,puantiye gördükçe sen de bizimleymişsin gibi oldu,üzülme sakın,Seneye büyük bir buluşma ayarlarız

Yelek dedi ki...

Aaaaa bak birden düzeldim. Demekki kulaklarım bütün gün bu yüzden çınladı. İşin şakası güzel vakit geçirmenize çok sevindim. Üzülmem canım benim gönlüm zaten hep sizinle. Güle güle gitsin Mevlüdecim. Seneye buluşmak üzere.

Terzi Begum dedi ki...

Çatladım vallahi! Hem muhteşem bir gün, hem muhteşem dost, hem de eski Burdalar... Ne kadar güzel gülmüşsünüz! Sevgiler...

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Sağol Begüm,darısı seninle buluşmaya