13 Ağustos 2015 Perşembe

DOĞANIN SANATINA KÜÇÜCÜK DOKUNDUM

                  Sahilden topladığım kalp şeklindeki taşları tamamladım.Öncelikle beyaz akrilik boyayla boyadım,sonra da peçete dekupaj yaptım.İkisi eşimle beni,ikisi çocukları temsil ediyor.Daha bir sürü kalp şeklinde taş buldum ama eşim güneşim,'artık abartmasan mı acaba ? ' deyince dört tane ile eylemimi sonlandırdım. Buyrunuz;



Şimdi sırada eski zigon sehpalarım var.Bakalım nasıl sonuçlanacak.Aslında yazlık elbise etkinliği için dikiş dikmem lazım ama aldığım kiloları vermeden dikmeyeceğim.O yüzden az biraz daha beklemem lazım :))


11 yorum:

Unknown dedi ki...

On parmağınızda on marifet. Süper olmuşlar. Elinize sağlık

Yelek dedi ki...

Taşlarada hayat verdik. Maşallahh. Ellerinize sağlık. Zigon sehpaları merakla bekliyorum. Kilo konusunda da rejim yapmaktan nefret eden bir kişi olarak büyük beden modası var boşverin demek istiyorum. Ama boş verilmiyor. Standart kiloyu aşınca moral bozuluyor. O yüzden bende elbise dikmiyorum. Her tombiş gibi pazartesi yine başlıyorum. Hadi beraber başlayalım. :((((

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Askolsun Murat abime, benim kalbime negel olmus :(
Dokundugun hersey mutluluk olarak dokunuyor hayatlara, tipki bu kucuk taslara yaptigin gibi...

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Başıma ne geliyorsa hep meraktan,onu da yapayım,bunu da yapayım,içim durmuyor.Gözümü açmadan daha projelerle uyanıyorum.Yılların birikimi işte.Teşekkür ederim Fatma hanımcığım.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Aynen,büyük beden modası hakkında yayın bile yaptım ama alıştığı bedenin dışına çıkamıyor insan,hayır eski elbiselere falan girememek riski olmasa amenna ;)) Aslında sağlığımı bozmasa itirazım yok,çünkü kilo alınca yüz gençleşiyor,geriliyor.Ama çarpıntı hastası olunca kalp yük kaldırmıyor.Allah'tan hızlı kilo veriyorum tabii aç gezerek :)) Metabolizmamı aşırı yavaşlatan bir ilacım var e gırtlak da durmayınca olanlar oluyor.Şimdi okullar falan açılınca koşuşturmacalar başlayınca fazlalıklardan kurtuluruz Fundacığım,kafana takma.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Hahahaaaaaa,ay taştan kalpler köpeen olur bacı,ben senin şerefine İstanbul'daki eve yaparım ki!!!ne kadar güzel yorumlamışsın beni,kalbimi ısıttın güzel ruhlu kadın.Kızılderili olsan adın da Güzel Ruh olurdu senin.

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Guzel ruh ismini sevdim:)) Sende benim icimi isittin bu guzel lakapla. Cok opuyorum Sevdam.

Yelek dedi ki...

Aminnn diyorum Canım. Eski elbiselere girememek benimde bütün sinirimi bozuyor. Aman ne bileyim, yaz var kış var veririz elbet. Sağlık olsun.

Terzi Begum dedi ki...

Çok güzel olmuşlar. Yazlık elbisenizi de bekliyoruz, bu güzel taşlarla elbisenizi birlikte görelim çiçekli çiçekli :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Teşekkürler Begüm,nasıl da bildin gerçekten de çiçekli kumaşımı hazır ettim bir ay önceden.Haftaya dikeceğim inşallah.

Nuray dedi ki...

Harikaaaa,kalp şeklindeki taşları geçen yıldan beri topluyorum,onları bulduğumda çoook mutlu oluyorum,doğa bana kalbini veriyor diyorum,çok güzel olmuşlar,benim hiç aklıma gelmemişti böyle yapmak :)