7 Ağustos 2015 Cuma

DEKOR DEKOR İÇİNDE,DEKOR BİZİM BALKONUN İÇİNDE!!!

                     Nihayet tüm dekupaj,dikim,boyama işlemleri bitti ve balkonumuzun huzur köşesi hazır.Bu arada eşimi de bu işlere fena bulaştırdım.Aşkım güneşim ( kendisine hitap şeklim bu,ne yapayım :) ) baktıki kurtuluş yok,ucundan kıyısından derken,iyice işe el attı.Mesela Migros'tan aldığımız kuş şeklindeki saksı süslerini biblo haline getirip duvar süsü yaptı.Duvara monte ettiğimiz tahta panoyu elleriyle yaptı.Ben de ,daha önceden var olan bankımızın rengine uydurarak boyadım.Bunun için mavi ve sarı toz boyayı renksiz cilaya karıştırıp istediğim tonu yakaladım ve panoyu iki kat cilaladım.Daha sonra da koyu renkli cila ile yeşilin patlayan tonunu kırdım.



Yine Migros'tan aldığımız renkli saksılara rengarenk çiçekler dikip panoya yerleştirdim.Daha önce paylaştığım objeleri de yerleştirince sıra banka dikeceğim yastığa geldi.Bu arada eşim güneşim de lambalarımızı maviye boyadı.Mobilyacıdan aldığımız süngere kılıf diktikten sonra artan kumaşla da evde var olan iki yastığa da yüz diktim.Hala daha bir parça kumaşım artmıştı,onu da küçük bir masa örtüsü haline getirdim.






Burada tam çıkmamış ama saatin altında kalp şeklinde bir taş var,onu da dekupajla çiçek kapladım.Üç tane daha kalp şeklinde taşım var,onları da kaplayınca tekrar paylaşacağım.
Hepinize bol güneşli ama bunaltmayan,sağlıklı fünler dilerim....






9 yorum:

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Ayyyy Sevda'mmm cok guzel olmusss. Ne keyifli sohbetler yapilir, ne keyifli caylar icilir o kosede simdi.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Olmuş değil mi bacım?Gelirsin birgün,çay kahve ne varsa içeriz inşsllah.

Mevlude Turk Topal dedi ki...

18'inde Turkiye'deyim kismetse. Ama Antalya'ya gidecegim sanirim.

Yelek dedi ki...

Çok güzel bir köşe olmuş. O köşede sohbet, muhabbet, kahve keyifleri bitmezki. Eşinizide ayrıca tebrik etmek lazım. Güle güle, ağız tadıyla, sevgiyle oturun.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Teşekkür ederiz Funda hanımcığım

Unknown dedi ki...

Keyif köşesi olmuş. Emeğinize sağlık:) Bol sohbetler...

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Çok teşekkür ederim :)

Hobylst dedi ki...

Muhteşem olmuş, hele o panoya bayıldım. Keyifle , güle güle oturun. :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Çook teşekkür ederim :)