6 Temmuz 2015 Pazartesi

İNSTAGRAM HESABI

                 Arkadaşlarım,tatil nedeniyle blog alemine çok sık uğrayamıyorum.Bugün şöyle bir bakayım dedim,sevgili Nurten Beğendi blogunun sahibi Nurten hanımdan bir mesaj almışım.Kendisinin instagram hesabına dikiskis adıyla biri istek atmış.O da benim diye onaylamış.Blog adımı kullanan bu kişi pek hoş biri değilmiş ne yazık ki!Benim instagram hesabım yok.Sizlere de denk gelirse bilin ki o ben değilim.Üzücü bir durum ama sanırım yapacak bir şey de yok.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Tesadüfün bu kadarı. Uyarınızı dikkate alıcam. teşekkürler...

Nuray dedi ki...

Hep dua ediyorum,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye,çünkü burda en samimi duygularımızla kendimizi,diktiklerimizi anlatıyoruz,fotoğraflarımızı yayınlıyoruz,bunları yaparken bir planımız yok,sadece aynı duyguları hisseden,uzaktaki insanlarla ortak bir payda yakalayıp sohbet etmek,ve başkalarına da ilham olsun diye yaptıklarımız paylaşmak...Bu güzel niyetlerimizin kötüye kullanılmamasını diliyorum :) (mesaj gönderdim sana,bak :))

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Ay yok artikkk, orayada mi el atmislar!!!!

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Sevda Hanımcım bu arkadaş, yanlış anlama olmasın diye yazıyorum, sapık supuk şeyler yayınlamıyor. Yani isminize o yönde bir zarar veremez ama sizinle de kullandığı yöntemi, usulü, üslubu uymayacak bir sayfa sadece. Şöyle ki, belli bir partiye adeta ömür adama, seçim öncesinde o sayfadan Fetih sureleri toplama vb. Ben eşimin hangi partiye oy verdiğini bilmezken, eşim benim hangi partiye oy attığımı sorgulamazken insanların sayfalarında alenen seçim propagandası yapması ve herkesi de silah arkadaşı toplar gibi destursuzca kendine çekmesi sinir bozucu bir şey. Blog dünyasında ve instagramda hobilerimiz ağırlıklı varlığımızı sürdürüyoruz. Yani bizim akış kanalımız bu yönde. Her birimizin bir dünya görüşü var. Ulvi fikirlerimizi karşı tarafa empoze edeceğimiz yerler değil bu mecralar. Eğer bunu yapacaksak ki bu da bir yöntemdir, olabilir, instagram da bu yönde kullanılabilir; o zaman dantel, örgü, dikiş paylaşmayacağız ki geleni gideni belli olacak sayfamızın. Üstelik dikiskis ismiyle yanılmamıza sebep oluyor. Yazı girmeniz iyi olmuş, arkadaşlarınız bilirler artık onun siz olmadığınızı. İyi tatiller diliyorum.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Nurten hanımcığım çok haklı,burada sadece emeklerimizi paylaşıyoruz.Kesinlikle siyasi,dini içerik kapsamında olan duygu ve düşüncelerimizi paylaşacağımız bir ortamda değiliz.Öyle olsa bloglarımızın adlarında el sanatlarının işi ne.Ben karşı tarafa zarar vermeyecek her görüşe saygılıyım ama blogunda öyle veya böyle siyaset yapanları bile izlemiyorum.Umarım o şahısla sadece isim benzerliğimiz vardır.Eğer blog kullanıcı adımı bilerek seçtiyse amacı nedir anlamadım.Allah akıl fikir versin,Nuraycığımın dediği gibi,biz burada son derece samimi ve saf duygularla emek paylaşıyoruz,bizler internet dünyasının karanlık yüzünden bir haber insanlarız.Umarım saflığımız başımıza dert olmasın.

Nuray dedi ki...

Sevda ne güzel demişsin, sahiden de biz internet dünyasının karanlık yüzünden bi haberiz,iyi ki de öyleyiz,öyle de kalalım ,çocuklarım bana hep der anne çok safsın diye,öğrencilerim de hocam siz melek misiniz diye biraz daha kibarlaştırarak söylerler :))) Ben de siyasi ve dini paylaşım yapmayı sevmiyorum,yapanları da okumuyorum,siyasetten nefret ediyorum zaten...ben büyüsü bozulur diye ibadetimi gizli yaparım,araya bir hoca, şeyh gibi birilerini asla almam...Zaten böyle her şeyi ortada ,alenen yapa yapa her şeyin büyüsünü bozdular...Şimdiye kadar da bu halisane niyetten dolayı belki olumsuzluk yaşamadım,çok şükür ki hep işlerim rast gider,senin ve bu çevremizdeki bir çok arkadaşımızın da öyle olduğunu biliyorum zaten,bize küçük mutluluklar yetiyor da artıyor bile,en sevdiğim şey kanaatkar olmak( bir tek kumaş konusunda kanaatkar değilim ....:)))

Ayselce örgüler dedi ki...

allah kötüye fırsat vermesin nuray hocama katılıyorum her daim ettiğim duadır allah iyilerle karşılaştırsın... sizi izlemeye aldım, sizede söyleyim adım artık acemi dikiş severe çıktı yeniyim bu konuda sizlerden öğreneceğim çok şey var bende beklerim http://ayselmelike.blogspot.com.tr/ mutlu günleriniz olsun

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Amin ve de hoşgeldiniz,beraberce ilerleriz dikişte artık.