20 Haziran 2015 Cumartesi

PUANTİYE KRALİÇESİ FUNDA HANIMIN MAXİ ETEK ETKİNLİĞİ

                    http://fundaninpenceresinden.blogspot.com.tr adresinde yayın yapan Funda Çağlayan hanım maxi etek dikme etkinliği düzenlemiş.Hadi hep beraber yazın kurtarıcısı eteklerimizi,Funda hanımla birlikte dikelim.Maxi etek sevmiyorsanız,herhangi bir etek de olur diyor Funda hanım.Amaç birlikte dikmek.Ramazan sonunda yayınlayacak diktiklerimizi.Ayrıntılar Funda'nın Penceresinden blogunda.Kolay gelsiiinn.

6 yorum:

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Makinanla bakismayi birakacaksin bu etkinlikler yuzunden :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ay inşallah

Yelek dedi ki...

Desteğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim Sevda hanımcım. Sizden şöyle bir vintage maksi bekliyorum. Gözlerimiz bayram etsin. Çok öpüyorum.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ramazan beni fena çarptı Funda hanımcığım,bugün kumaşımı çıkardım,modeli kafamda tasarladım ama inşallah dikebilirim,hiçbir şey yapmaya gönlüm yok ama siz öyle tatlı davet ettiniz ki dikeceğim inşallah.

Yelek dedi ki...

Vallahi benide çarptı. bu sene daha bir zorlanıyorum sanki. Daha zaman var yavaş yavaş dikeriz inşallah. Bu arada yayın başlığınıza koptum."Puantiye Kraliçesi" bayıldım çok tatlısınız.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ama öyle,puantiyelerin kraliçesi sizsiniz,ha bir de Nurten hanım var.Sizin kocaman puanlı eteğiniz favorim.Ben galiba yazlıkta dikeceğim eteği inşallah.Ay biz farkında değiliz ama vücudumuz yaşlanıyor,oruç da kafaya vuruyor haliyle :)))