24 Mayıs 2015 Pazar

ESKİLERİ GİYDİM BUYRUN

           Bir süreliğine yokum,ben yokken eski diktiklrim size yarenlik etsin dedim.

































15 yorum:

Nuray dedi ki...

Aaaaa esmer halin de çok hoşşşş,elbiseler çok güzel sunum da harika,mavili ,çiçekli olanı da çok beğendim...Ama Allahtan karnım tok,sarmalar ,pastalar çok iştah açıcı görünüyor...Fazla özletmeyin kendinizi :)))) sevgiler

Nuray dedi ki...

Bir de me made may için her gün yaparız dedik yapmadık,her güne bir paylaşım olacaktı,sizin bunları görünce aklıma geldi,her güne yetecek kadar dikişiniz var aslında....Pinterestte görüyorum her gün yayınlıyorlar,Begüm de yapamadı herhalde ...

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ben yaptım Nuraycığım,Me Made May flicker group ta paylaştım hergün.Ama yarından itibaren paylaşamayacağım.Bu fotoları da onun için çekmiştim zaten.Yaklaşık on beş gün yokum.Ben sizleri özleyeceğim çok.

Nuray dedi ki...

Aaa çok sevindim yapmana ,çalışkan arkadaşım :)) Biz de seni özleyeceğiz,neyse kısaymış,korktum uzun bir ayrılık mı yoksa diye ...Canım iyi bak kendine ,sevgiler

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Sarisinin adi, esmerin tadi kivaminda olmus bu post:) Cok begendim esmer halinide. Ne ara dikip biriktirdin bunlari sekercigim? Masallah diyorum en kocamanindan. Hepsi birbirinden guzel ama en sondaki yakali ve mansetli olan favorim... Cok bekletme bizi, sensiz tadi cikmaz buralarin biliyorsun. Kocaman sevgilerimi yolluyorum sana canimcigim...

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Benden yana da sevgiler Nurayım

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ne hikmetse yıllarca koyu renk saç kullandım,oysa ki açık kumralım ben.ama aklım hala koyu renkte,insan kendinde olmayanı istermiş ondan herhalde.Aslında fotoları bulamadım,bulsaydım 10 yaşından bu yana diktiklerimi paylaşacaktım,sonra yaparım artık.Ben kendi diktiklerimden pek kolay vaz geçemiyorum,o yüzden çoğu duruyor.O esmer fotoda 23 yaşımdayım.Yani 23 yıldır o elbiseyi gitiyorum anla artık.Ben de sana kocaman sevgimi yolluyorum,çok özleyeceğim sizi.Bir gün Belçika'ya da geleceğim merak etme.

Mevlude Turk Topal dedi ki...

En son cumlen cok heyecanlandirdi beni bilesin. Dort gozle bekliyor olacagim:)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Olduğum gibi görünen,göründüğü gibi olan bir insanım.Söylediğim sözün de arkasındayım.Birgün seninle kol kola kumaş alışverişi yapacağız Belçika'da.Hangi şehirdeydin sen bakiim güzel kız??

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Ath diye yazilip at diye okunan Bruxelles'e 45 km olan ilcedeyim :) Ya Bruxelles yada Charleroi havaalanindan ben alirim ki seni :)))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Söz veriyorum geleceğim ama ne zaman onu bilmiyorum,can kadın.

Yelek dedi ki...

Vayyy be dediğim dedik kadınsın bilader. Yorumlarda kol kola kumaş alışverişi yapıcaz demişsin yaptınız. Birgün Belçikaya gelicem demişsin gittin. Bu kadarmı sözünde durulur. Helal kız.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Kız ben yapmayacağım şeyi söylemem,söz verdim mi yapmazsam vicdan azabından uyuyamam aplaaa.Unutmuştum ben bunları :))

Yelek dedi ki...

Ama aplacım bunlar tutulması zor sözler. Biri Türkiyede biri Belçikada. Kısmet olacağını, bu sözleri tutabileceğini ne bildin. Ne bileyim olabilmesi kısmete bağlı şeyler. Yok senin yüreğin saf aplacım. Olacak olan yüreciğine doğdu senin.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Uyy senin o güzel gönlün dert görmesin