15 Nisan 2015 Çarşamba

AYAKKABI DELİSİYİM BEN

                   Aslında blog alemine ilk daldığım günlerde,dolap temizliği yaparken bu fotoları çekmiş ve yayın yapmıştım.Ancak sanırım fotolar görüntülenemiyor.
                   Bugün,Nilgün hanımcığımın da benim gibi bir ayakkabı delisi olduğunu öğrenmiş bulunuyorum.Ayrıca takıları da çok,bu konuyu deşmek istemiyorum,biraz içimdeki haseti zıplatıyor :) Gece gece uykum beni terketmişken,Nilgün Aydın'a da bir post ithaf edeyim dedim.Blogunun adı çok uzun,yaşlı bir kadınım ben,hatırlayamıyorum her şeyi.Yani yanlış yazarsam affola,Bir İngilizce Öğretmeninin Tasarım Atölyesi.Valla doğru yazdım galiba.Efenim,kendisi pek bir güzel,pek bir tarz,pek bir becerikli,hemi de İnciluzceyi anadili gibi kullanan bir hoş hanımdır.Ayakkabı tutkusu yaşasın deyip,fotoları paylaşıyorum.Bunlar benim kızlarımın bir bölümü,mevsimlik ve yazlık bebeklerim çoğu.Ayrıca o sarı Fox ayakkabılar bende de var örtmenim.Şimdi kızlar bu kadar ayakkabı nasıııl alınabiliniyor derseniz,çoğu internetten yarı,yerının da yarısı gibi fiyatlara alınmıştır.400 TL lik botu 70 TL ye alabilirsiniz örneğin.İp ucum şudur ki,Nine West dışındaki tüm markaların açık ayakkabılarını ayak numarama göre,kapalı ayakkabılarını da bir numara büyük alıyorum.Nine West'in kalıpları geniştir aklınızda olsun.E haydi buyrun,























Trendyol ayakkabıda bir numaram,Morhipo'da Divares'ten zaman zaman inanılmaz fiyatlara deri ayakkabı alabilirsiniz ve son olarak da Markafoni tercih ettiğim ve güvendiğim siteler.Bir kez de N 11 den  aldım ama o site çok karışık,araması zor oluyor.E hadi elleriniz karıncalanmıştır şimdi sizin,Nilgün hanımcığım sizden de tavsiyeler bekliyoruz....








16 yorum:

Terzi Begum dedi ki...

Vay be! Siz de ne hazineler varmış :) Kırmızılar, pembeler çeşit çeşit, hem de hepsi kutulu, nereye sığar bunlar :D Hepsi de ayrı güzel!

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Hehehe,sığmıyorlar zati,utanmadan bir de adamcağızı çemkiriyorum bu nebiçim dolap diye.

Nuray dedi ki...

Ulu Tengrim bu nedir böyleee :)) ben sizin yanınızda çok çok masum kalıyorum,her çeşit her model her renk ayakkabı mevcut,şaşkınlık içindeyim,botları çok beğendim,çok hoş görünüyorlar,bu yıl trndyola ben de takıldım,bir kaç çizme aldım,verdiğiniz tüyoları değerlendireceğim...yok yok siz bu kadar ayakkabıyla hiç çemkirmeyin :)) mutlulukla giy ohhh sefan olsun ...

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Bunlar daha birazı,çizmeler botlar bazı yazlıklar falan yok fotoda.200 çifti geçiyor,valla sesimi kesip otursam iyi olur :))

Yelek dedi ki...

Sevda hanım ciddi ciddi sizin için ve Nilgün hanım için üzülmeye başladım. Bir kere bu kadar ayakkabı nereye sığdırılır ikincisi milyon tane ayakkabı içinden seçim yapmak arada zor olmuyormu. Merak ettim almaya devammı? Sevgilerimle. :))))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Nıhahahaa,naaayırt,her birinin yeri ayrıdır gönlümüzde,bir şey fiydiğimizde hemen aklımıza gelir altına giyilecek ayakkabı,en azından bende öyle oluyor.Ve evet halen almaya devam,ay benim suçum yok benimki genetik bir hastalık,annemden geçmiş,kalıtsal yaani,tedavisi henüz bulunamadı :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ve tengri ayakkabıyı yarattı,o andan itibaren kadınlar için yeryüzünde zaman dondu

Nuray dedi ki...

İkinci yorumuna bayıldım,üstüne söyleyecek söz bulamıyorum :))

Nuray dedi ki...

Funda hanımcığım soruların bir harika,ama cevaplar da ondan harika...Yok yok Sevda bu konuda tam donanımlı,bu ayakkabı sevdası tesadüf falan değil,içine işlemiş adeta onu hissettim :))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Şimdi ben beğendiğim ayakkabının yakınlarında çakal gibi pusuya yatarım,zayıf anını beklerim,istediğim fiyata inince kapar kaçarım.Yok o fiyata inmezse ondan vazgeçer başkasının yanında nöbete geçerim.Yani birilerinin bir ayakkabı aldığı fiyata ben üç dört tane alırım.Yani bu yüzden sayı bu kadar fazla.Asla hakettiğinden çok para vermem.

Nuray dedi ki...

Hahahaha çok hoşsun valla,ayakkabı konusunda senden öğreneceklerim var..Usta saygıyla eğiliyorum :) :) :)

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ehehehee,estaünzübillah,ustalık haddimiz değil de,yılların çakallıkmtecrübelerini paylaşabilirim.Dedim ya çekirdekten yetişme ayakkabı avcısıyım,annem master şef olur :))

dikisdersi dedi ki...

hiç ayakkabım yokmuş gibi oldum :))güle güle giyin hepsini

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Hehehe,teşekkürler.

Adsız dedi ki...

ayyy bayıldım çünkü bende de ayakkabı hastalığı var ayak numaram 35 olunca her istediğim modeli giyemiyorum çünkü numara yok..Modeller çok güzel çok klas güle güle giyin..

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Teşekkür ederim.Daha güzelleri sizin olsun.