13 Nisan 2015 Pazartesi

MANOLYA'DAN OKUMA ETKİNLİĞİ

http://manolyadan.blogspot.com.tr/  Manolya'dan blogu tesadüfen keşfettiğim bir güzel blog.Süper bir etkinlik düzenlemiş.Kaybettiğimiz öğretmenimizin okuma listesini yayınlamış ve bir okuma etkinliği yapıyor.Ben katılıyorum,bir çoğunu önceden okudum ama o yaşımda anladığımla,bu yaşımda anladığımı kıyaslamak için tekrar okuyacağım.Hem de dedim,çocuklarıma harika bir kütüphane bırakmış olurum.Hadi siz de katılın.

4 yorum:

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Sevda Hanımcığım epeydir bloğunuzu takip ediyorum, zevkle de izliyorum, hele dikişlerinizi. İlk başlarda öyle bir kaç hata diye düşünmüştüm ama nedense yazılarınızın tamamı çifter çifter yayınlanıyor. Ben yaşamadım fakat blog kotasının ya da resim kotasının dolması falan gibi bir durumdan bahsediliyor, durduk yere kotanız dolmasın? Öyle olmasa bile lüzumsuz bir ikileme ile karşı karşıyayız. Acaba bloğun şablonunu mu değiştirseniz? Veya bir bilene mi sorsak acaba? Ben sadece farkında değilseniz bir bilgilendireyim istedim. İyi geceler.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Yok bilerek yapıyorum çünkü bazı arkadaşlar yazılarımın okunmadığını söylemişlerdi bir ara,sanırım orjinal yazı zaman zaman okunamıyordu o yüzden orjinal yazıyı tekrar blogluyorum.Bunu yaptığımdan beri okunamama şikayeti almadım.Sanırım benim ipedden kaynaklanıyor.PC de virüs olduğu için Ve laptop da sürekli meşkul olduğu için bir süre daha böyle olacak.Rahatsızlık vermek istemem tabi ama bir süre daha böyle devam edeceğiz :)

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Ooooo rahatsızlık ne demek? Blog aleminde rahatsız olan gelmeyiverir, olur biter, benim düsturum budur. Biz, bizdekini veriyoruz, kimseyi almaya zorlamıyoruz, değil mi? Rahatsız olsam gelip kapınızı çalmazdım :) Zaten niyetimin kötü olmadığını siz anlamışsınızdır diye düşünüyorum. Yazıların görünmemesi de yine şablonla alakalı bence.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Ay aşkolsun,ne kötü niyeti,kötü niyet olarak algılasam dan diye söylerim.Ben insanlarda hiç körü niyet aramam Nurten hanımcığım,ay valla üzülürüm şimdi.Benim dolambaçlı yollarım yoktur,doğruca sonuca giderim.Siz iyi bir yorum yaptınız,oğluşuma söyledim bile,hafta sonu ilgilenecek benimle,sorun mu var, ben mi beceremiyorum ona bakacak.Ay neolur valla çok üzülürüm,sakın laf maf soktuğum gibi bir duyguya kapılmayın.Kalp kırmaktan çok çekinirim.