19 Ocak 2015 Pazartesi


                            ÇOOOOK ÖZÜR DİLİYORUM
                   Elimde olan ve olmayan birçok nedenle uzun süredir aranızda yoktum,affınıza sığınıyorum.Özellikle sevgili Diktim Diktim Giydim (ki,hala adınızı bilmiyorum öğretmenim) ve mesaj bırakmış olan tüm arkadaşlara ve tüm okurlara teşekkür ederim.Hani bazen hepimize olurya,bir işe başlarız,son hızla ilerlerken eksik bir malzeme olur ve iş yarım kalır;tüm hevesimiz kaçar;başıma tam da bu geldi işte.Biliyorsunuz tam gaz pazen-divitin projelerimi bitirmek üzereyken makinem bayrağı çekmişti.Aslında hızlıca tamir ettirdim ama makinemle aramıza bir soğukluk girdi ne yazıkki....Ha,boş mu durdum,hayır,örgüye sardırdım.İki kazak ördüm,üçüncüsünü örüyorum.Paylaşacağım bir iki güne.Yalnız araya okul tatili girecek bir süre yine ortalarda görünmeyebilirim şimdiden özür dilerim.
                     Kısacık sürede birçok güzel yüreğe ulaşabilmiş olduğumu görmek beni çok mutlu etti.Ne güzel insanlarsınız ve biliyorum ki;zor günlerden geçtiğimiz bir zaman aralığında olmamıza karşın,benim ülkemin insanı özellikle de kadınları içlerindeki güzelliği ve bereketi asla yitirmezler.Merdivenleri silen hanımefendiden fakültede ders veren profesörüne kadar tüm kadınlarımız hergün harikalar üretmeye devam ediyor,bizim de burada yaptığımız kadınlarımızın küçük bir yansıması işte.Tüm dünyada eşi benzeri görülmemiş bir savaş taktiğiyle bize bir devlet ve memleket hediye eden atamızın kadınlarımızı savaşın her kademesine dahil etmesi de bu yüzdendi diye düşünüyorum.Dünyanın hiçbir ülkesinde bu kadar fedakar,yetenekli,pratik,güçlü,akıllı ve dirençli kadın bulamazsınız.Bu sıfatları barındıran hanımlar elbette ki vardır ancak Türk Kadını bu ve benzeri sıfatları aynı anda barındırır ruhunda ve bedeninde.
                       Muhteşem ülkemin muhteşem kadınları;hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum......

7 yorum:

Terzi Begum dedi ki...

Hoşgeldinizzzz! Özlettiniz kendinizi Sevda Hanım! Örgülerinizi bekliyoruz :)

Buzlarkralicesi dedi ki...

Donmenize sevindim, arada ses verin :))

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Bir hafta daha sabır,sonra aranızdayım yine,ben de sizleri özledim güzel hanımlar 😃

Nuray dedi ki...

Merhabaaa,çook sevindim ses verdiğinize..Ne garip değil mi hemen alışıp seviveriyoruz birbirimizi,sonra da yokluğunu farkediyoruz ne güzel bunlar...Ciddi ciddi çok aradım sizi..Bu yayını da daha yeni gördüm ,neden bilmem yayınlarınız bende görünmüyor,tesadüfen gördüm..Hadi hoş geldiniz diyorum..( Adım Nuray) sevgiler

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Nuray hanımcığım hissiyatınız karşılıklı,yayınları düzenlemeye çalıştım umarım olmuştur.Nedense dikişle arama biraz sğukluk girdi.Ama hep olur bana bu bir işe sardırır bıkana kadar yaparım,bu ara dekupaja sardırdım.

Dikiş Sevda’ sı dedi ki...

Yakındır dikişe dönüşüm

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Ben bloğunuzu geç tanıdım. Tam bir "geç buldum çabuk kaybettim" vakası demiştim. Sizin gibi takip ettiğim ve bir gün pat diye giden arkadaşlar olmuştu daha önce de. Sıkılıp gittiklerini umuyorum elbette, dilerim iyilerdir. Hatta bir kaç kere de gelip gidip yokladım bloğunuzu. Dönüşünüze sevindim. Sevgiler.